2777
2789

سلام وقتتون بخیر

امیدوارم حالتون عالی باشه ✨🍀

✴️خودم به سایت دکتر شیم شک دارم که محصولاتشون اصله یا خیر

(البته اینم خدمتتون بگم خرید نداشتم)

🧐بعضیا میگفتن کامنت های منفی رو پاک میکنن یا بهشون انتقاد بشه  یه کاربری هم میگفتن تو سایتشون شوینده سراوی خرید انگلیس زده ولی براشون خرید روس فرستاده شده و...

💠شما هم لطفا اگر خرید داشتین نظرتون رو در مورد سایت دکتر شیم بفرمایین🙏

❓همینطور سایت و پیج های دیگر 

یا گروه های سفارشگیری که خرید داشتین لطف میکنین وقتتون رو در اختیارمون بزارین تا از تجربه شما استفاده کنیم😊

⚠️لطفا داخل این تاپیک تبلیغ نکنید🙂🌱

و 

🎀اینجا صرفا از تجربه هامون از آنلاین شاپ هایی که راضی یا ناراضی بودیم 

گفته میشه 

که تجربه تلخی از خرید محصولات فیک و .. برای دیگران و خودمون نباشه 🍃✨️🥲

🔶️حتما خودتون باز هم قبل خریدتون تحقیق کنین🙏

میشه لطفاً از لوازم و ماسک هایی که راضی بودید هم بگید

سلام وقتتون بخیر . راستش خودم محصولات ایرانی بیشتر استفاده کردم ولی ضدآفتاب ساینیک کره ای و بالم پاک کننده بیوتی آف جوسان میخواستم سفارش بدم که این تاپیک رو زدم ولی یه گروه داخل تلگرام میشناسم که از تجربه هاشون از محصولات پوستی بیشتر خارجی میگن و پیج یک پزشک هم هستن تو اینستاگرام که محصولات رو براساس ترکیباتشون دقیق نقد و صادقانه نظرشون رو میگن که خیلی خوبه و مقاله های علمی سایت اسکین مگ هم مفیده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفاً از لوازم و ماسک هایی که راضی بودید هم بگید

خواستین تجربه ام از محصولات ایرانی رو میتونم خدمتتون بگم 🙏 ولی محصولات پوستی برندهای خارجی چون فیک محصولات زیاد شده پیدا کردن آنلاین شاپ معتبر سخته و تا حالا خرید نکردم ولی قیمت و کیفیت ضدآفتاب ایرانی و کره ای رو مقایسه کردم گفتم ارزش امتحان کردن داره اگه راضی بودم  تمدید کنم  و تا جایی که البته اطلاع دارم روشی برای تشخیص محصول اصل از فیک وجود نداره شاید از ظاهر محصول بشه متوجه شد ولی جدیدا انقدر محصولات فیک و اصل شبیه هم میزنن که این روش هم شاید زیاد جواب نده درمورد بارکد و بچ کد هم میگفتن میتونن کپی کنن بچ کد از یه فروشنده پرسیدم گفتن هر ۱۰ سال یکبار عوض میشه و فاکتور هم گفتن ساختگی میتونن بسازن در کل کیفیت محصولات پوستی برند خارجی رو خرید از جای معتبر که خرید از کشور مبدا و از سایت  اصلی  ثبت سفارش انجام بدن مشخص میکنه🥲🌱✨️ 

کره ای از اسنس کوزارکس مرطوب کننده و اکسیس وای استفاده کردم صورتم خیلی بد شد

فیک نبوده ؟  از جای معتبر خرید کردین که خرید مستقیم از کره داسته باشه؟ متاسفانه فیک زیاد دارن 🥲 ولی ممنونم از اینکه تجربه خودتون رو گفتین 🙏 امیدوارم بهترینها براتون اتفاق بیفته 

دوستان گرامی در خریدهای آنلاین خودتون تحقیق کنین و فقط به نظر بنده و کاربران محترم خواهشا  اکتفا نکنین 

این سایت های محصولات پوستی صرفا سوال های من اون زمان بود و این به معنی اینکه این سایت ها برای خرید آنلاین تایید شدن یا خیر نمی باشد . به دلیل مسئولیت پذیری که اون موقع تاپیک زده شد لازم دونستم مطرح کنم تا  اشتباه بعضی کاربران عزیز  فکر نکنند . خودم بنا به دلایلی خرید نکردم .  

کلا سخت میتونم اعتماد کنم اون زمان به این دلیل پرسیده بودم در کل خودتون تحقیق کنین بهتر هست . تشکر .

و دخترای عزیز اصلا طرف کرم های معجزه به هیچ عنوان نرین ( چون داخل تاپیک بعضیا دیدم با اینکه خیلیا میدونن گفتم بگم ) و همونطور محصولات نتورکی ( فکر کنم داخل تاپیک هام در گذشته صحبت کردن ) محصولات نتورکی اگه سلامت پوستتون مهمه طرفش نرین 

گروه سفارشگیری خرید در تلگرام برای محصولات پوستی واقعا برای من تجربه تلخی بود ولی یه سریا راضین و نمیشه جمع بست 

با عرض پوزش دوستانی که لینک گروه میخواستن نمیتونم براتون بفرستم چون برام مسئولیت داره ممنون از درکتون