اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دوستان اینکه من انگلیسی نوشتم برای اینه که با ترنسلیت کردن این جمله به فارسی ضرب المثل معنیشو از دست میده و کلا نباید اصطلاحات و ضرب المثل ها رو ترجمه کرد شما نیازی نیست انگلیسی بنویسید😅
درسته،ولی کافی نیست دیگه... من عقیده دارم یکسری جوشش و کوشش درونی هم بایستی صورت بگیره و نشیم کپی در ...
انتخاب مهمه
چیو تمرین کنی تا درونی بشه مهمه
و صد البته تلاش مهمه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
انتخاب مهمه چیو تمرین کنی تا درونی بشه مهمهو صد البته تلاش مهمه
بله صد درصد ولی همونم باید شخصی سازی بشه شاید اصلا نسخه زندگی ما و طبق استاندارد ها و نیاز های ما نباشه،خیلی باید تلاش کنیم که لا به لای این الگوهایی که خاصه سوال مدیا بهمون ارائه میده و هر روز یکی رو به عنوان بهترین تجویز میکنه خود واقعیمونو یادمون نره