2777
2789

هفته نهم بارداریم تازگی خیلی حساس شدم به مسائلی که همیشه باهاشون کنار میومدم اعتراض میکنم و زودرنج شدم توقع از همه پیدا کردم خیلی سریع شاکی میشم مخصوصا از شوهرم و مدامم گریه میکنم اصلا قبلا اینطوری نبودم خیلیم حسود شدم که شوهرای بقیه چقد به زناشون احترام می ذارن و براشون ارزش قایلن اما شوهر من نه نمی دونم چیکار کنم ریلکس بشم 

احتمالا بچت دختره

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

چند ماه اقدام بودی؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادیه عزیزم من ال ۱۲هفتگی همین بود بعدشم هستم ولی نه به اون شدت به گریه میگفتن پیشت من گریه میکردم😂

نینیم دختره 

سطح هورمونات خیلی رفتع بالا سره اونه سعی کن هروقت از کسی ناراحت میشی بری حموم زیردوش بمون یکم تمرکز کن

دو ماه

استرسی بودی یا بیخیال تو اقدام 

منم همینجورم موضوعاتی ک قبلا عادی بود برام الان نهچقد اشک میریزم بخاطر بعضی موضوعات مراقب خودت باش ع ...

همش دلم گرفته احساس تنهایی دارم اخه دوستامم همه رفتن دنبال زندگیشون  نیستن خیلی احساس تنهایی دارم دلم یه همدم می خواد 

عادیه عزیزم من ال ۱۲هفتگی همین بود بعدشم هستم ولی نه به اون شدت به گریه میگفتن پیشت من گریه میکردم😂 ...

تنبلم شدم خیلی انقد زرنگ بودم که دو روزه کل خونه رو تمییز میکردم الان غذام نمیپزم کلا از زندگی افتادم چیکار کنم ؟

تنبلم شدم خیلی انقد زرنگ بودم که دو روزه کل خونه رو تمییز میکردم الان غذام نمیپزم کلا از زندگی افتاد ...

ماهت بالاتر میرع خسته  ترم میشی من الان ۲۸هفتم نمیتونم‌یه چای بذارم حالشو‌ندارم 

به خودت فشار نیار به همسرت بگو تو کارای خونه کمکت کنه خودتم‌سخت نگیر اروم‌اروم‌مرتب کن‌الان بارداری شرایطت مثل قبل نیست

ماهت بالاتر میرع خسته ترم میشی من الان ۲۸هفتم نمیتونم‌یه چای بذارم حالشو‌ندارم به خودت فشار نیار به ...

آخه مادرم خودش مریضه تازه من به اون میرسیدم هیچکس و ندارم کمکم کنه شوهرمم اصلا درکم نمیکنه حوصله بحثم باهاش ندارم خدا کمکم کنه خودم بتونم زندگیمو بچرخونم