2789
عنوان

شوهرم

327 بازدید | 19 پست

بچها لطفا بدون توهین عین خواهرتون راهنمایی کنید 

من چند شب پیش رفتیم بیرون با دوستامون  من کاری ب درستی غلطی مهمونی ندارم 

نو این دوستامون ی دختر مجرد هست دختر خوبی ام هست من کاری ب اون ندارم 

اما سبک دوستامون خیلی راحتن 

شوهرمن خیلی با این دختره شوخی میکنه از این حرفا یعمی تو اون همه دختر ب این فاطمه خیلی شوخی میکنه 

دیشب تو ماشین داشتیم صحبت بیرون  صحبت دوستامونو میکردیم یهو گفت ب نظر من از همه مظلوم تره همون فاطمع   خوشم میاد ازش با جنبس 

همیشه باهاش شوخی میکنم فلان بهمان 

اصلا حسم خیلی زیاد بد شد خیلی زیاد 

نمیدونم متوجه میشید احساس ادم ب ادم الکی نمیگه ب نظرم هی خواستم چیزی بگم  گفتم ولش کن اخرش نتونستم طاقت بیارم بش گفتم با خالت عصبانیت یعمی چی از فاطمه خوشم میاد اصلا برا چی تو مهمونی همس بش نگا میکردی یهو عصبانی شد  تو شکاکی تو فلانی این چ حرفیه عصبانی شد محکم زد تو گوشم 

تو گوشم ک زد اصلا نفهمیدم چی شذ چند بار تو این رفتن خونمون گذشته بود ک میزد

محکم زدم ت صورتش 

گفتم دیگه حق نداری دس رو من بلند کنی  اخه چند بار بود منو میزد 

بد بهم حرفای خیلی زشتی زد خیلی زشت  بهم گفت ببخشید تو گوه خواهر منی 

بش گفتم ما دیگه نمیتونیم زندگی کنیم میریم جدا میشیم من از حرفات ازت دلم شکست سرد شدم اصلا دیگه دوست ندارم 

گفت ب جان مادرت برو زن باش برو  طلاق بگیر فقط برو گفت منم دیگع سرد شدم منم دیگه دوست ندارم خلاصه هرچی دلش خواست گفت  

ی ساعت گریه کردم بدش دیگه هیچی نگفتم شبم جامو عوض کردم  دیگه تا الان اصلا ندیدمش حالا بچها من چی کار کنم من ی شهر دیگع ام خونوادم ی شهر دیگه دیشب تازه از خونه مامانم داشتیم برمیگشتیم  بش گفتم همین جا وایستا  من برگردم خودت برو گفت نه همون ببا شهر خودمون کارای طلاقو کن هر کار کردم وانستاد 

الان امروز مثلا قرار بود من برم دنبال طلاق 

ب نظرتون چیکار کنم 

نرک ک فک میکنه هکه حرفای الکی بود 

برم ک هیچ خونوادمون در جریان نیستن

بابامم رفته کربلا الان موندم واقعا چ رفتاری درسته توروخدا خواهرانه راهنمایم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول مشکل از خودت بود که اجازه دادی مهمونای مختلط برید و انقد پرده حیا و حرمت بینتون دریده شده که راجب دوستات صحبت و شوخی میکنید.خانه از پای بست ویران است دوست عزیز.قبل ازدواج بهتر بود خطوط قرمز خودتونو مشخص میکردید که این اتفاقا رخ نده و اینکه مردی که دست به زن داره به درد زندگی نمیخوره

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

به نظرم هیچ حرمتی بینتون نمونده ...

حالا این هیچ 

چجوری میتونین با دوستاتون همراه همسرتون رفت آمد کنین 

همسرت هم مشکل نداشته باشه دوست زندگیتو خراب می‌کنه ...کرمشو می‌ریزه 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

فقط میگم اگر هنوز زندگیت دوست داری و میخوای درست کنی با دختر مجرد و زن طلاقی ،بیوه رفت آمد نکن ...با متاهلام با وسواس رفت امد کن 

شوهرت از دختره خوشش اومده و گلوش گیر کرده تازه دا پس بکشی قطعا میرع سراغش پس زرنگ باش با زبون خوش دورش کن ،مثلا جایی ک اون هست نرو و بپیچون 

بارها گفته ام و خواهم گفت، وارد دوستی‌های مختلط نشید، حالا خیلی‌ها گارد میگیرن که نه سالهاست با دوستامون هستیم طوری هم نشده، عزیز من قرار نیس همون دقیقه اتفاق بیفته، یه زمانی، یه مکانی، یه نگاهی، یه دل لرزه ای، چندین زندگی رو به فنا میده، انقد دیدم و شنیدم از این دوستی‌های مختلط که قشنگ چندین زندگی به طلاق کشیده شده، اسی جان زود و عجله ای تصمیم نگیر، طلاق به همین راحتی ها هم نیس سر یک حس یا یک شک بری طلاق بگیری، بذار حرص جفتتون بخوابه، بعدش سر فرصت با آرامش و احترام ب شوهرت بگو من دوس ندارم تو با فلانی زیاد شوخی میکنی شکاک نیستم نسبت به شوهرم حس مالکیت دارم و از سر دوست داشتن حساس هستم بهت، حرفاتون رو بزنید اگه به تفاهم و توافق رسیدین چه بهتر، بعدش کم کم و نا محسوس پای این دوستی‌ها رو از زندگیت ببر عزیزم من بعدشم بچه هم داری؟ چند سالتونه جفتتون؟ 

اینا حرفا که تو دعوا زده میشه خیلی عادیه ببین ادما باهم فرق دارن ممکنه دوتا زن و شوهر دعوا کنن اقاهه خیلی آرم باشه سکوت کنه و تنش بینشون بالا نگیره یکی هم مثل شما تنش بالا بگیره که خب تو دعوا حلوا خیر نمیکنن هر کی هرچیزی ممکنه بگه تا طرف مقابل رو بسوزنه و البته اینم باید بدونه بعضی حرفا تا ابد تو دل یه نفر ممکنه بمونه 

شما سعی کن رفت و آمدت با اون خانوم رو کم کنی بعدم کم کم ارتباط با همسرت رو خوب کنی انتطار نداشته باش بگم جدا شو تو طلاق هم حلوا خیر نمیکنن آدم با یه دعوا طلاق نمیگیره اگرم اومد حرفی زد بهش بگو تو برو دنبال طلاق یا تو برو خونه پدرت مطمعن باش نه دنبال طلاق میره و نه میزاره بره