2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 19 پست

ناراحت بودین یه چیزی گفته زیاد جدی نگیر/چند روز سرسنگین باش /جاتم جدا نکن /

اما دیگه با دوستات اینقدر نزدیک نباش که همسرت باهاشون شوخی کنه /خودت تنها بادوستات باش/خیلی هم تابلو این کارو نکن که شوهرت شاخکاش تیز بشه/خیلی عادیه رابطه اتو با دوستات کم کن/

دراین مورد هم به کسی چیزی نگو مخصوصا خانواده ها و دوستات

بارها گفته ام و خواهم گفت، وارد دوستی‌های مختلط نشید، حالا خیلی‌ها گارد میگیرن که نه سالهاست با دوست ...

اره واقعا.... ما هیچ کدممون نمیتونیم  از دید مرد ب اون زنهایی ک تو جمع قرار دارن نگاه کنیم چون هن چنی خودممونن. و مطمعنا ذات مرد جوری هست ک ناخود اگاه ی حسی تو وجودش ب وجود میاد نسبت ب جنس مخالف خودش ک براش دلنشنینه. ..ما هیچ کدوممون مرد نیستیم!،!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره واقعا.... ما هیچ کدممون نمیتونیم از دید مرد ب اون زنهایی ک تو جمع قرار دارن نگاه کنیم چون هن چن ...

دقیقا همینطور هس گلم، بلانسبت بعضی زنها هم تو ذاتشون هس که تو دید باشن مورد تعریف و تایید همه مردها باشن، عشوه زیاد دارن، من خودم حتی یک دوست به حریم خونه ام راه نداده ام، بیرون کلی دوست دارم، شوهرم حتی یه دونه دوست نداره، بعد از ازدواج گف دوست و رفیقم از این به بعد زن و بچم هستن، منم سالی ماهی با دوستام بیرون همو می‌بینیم، دیگه خونه همدیگه نمیریم