2777
2789
عنوان

پریودی

112 بازدید | 17 پست

بچه ها من چهار ماه بود پریود نشده بودم وقتی رفتم بدنسازی همون روز که رسیدم خونه دیدم پریود شدم به نظرتون برم سونوگرافی ببینم مشکلی چیزی دارم یا نه ؟یا به نظرتون همون بدنسازی برم خوب میشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش خيلي خوبهولي ورزشي كه روي سلامت رحم تاثير ميزاره ورزش هوازيهاگرم بدنسازي به خاطر اين موضوع ميري ...

به نظرت هر روز 100تا طناب بزنم 50تا پروانه بزنم هفته ای سه بار برم بدنسازی درست میشه ؟

به نظرت هر روز 100تا طناب بزنم 50تا پروانه بزنم هفته ای سه بار برم بدنسازی درست میشه ؟

ببين من چون برنامه اطلاع سبك گرفتم و دكتر رفتم از تجربياتم ميگم… يوگا ، پياده روي ، شنا ، اينا عالين 

حالا ورزشهايي كه به شدت ضربان قلبت رو بالا ميبره تاثير گذاريش كمتره… شما طناب بزن ولي پشت هم نه

مثلا ٣ تا ست بكن وسطش نفس بگير

ببين من چون برنامه اطلاع سبك گرفتم و دكتر رفتم از تجربياتم ميگم… يوگا ، پياده روي ، شنا ، اينا عالين ...

پس پیاده روی میرم داخل گوشیم یوگا نصب میکنم ورزش میکنم پیاده روی هم هر هفته سه بار میرم یک ساعت پیاده روی میکنم طناب هم میزنم پروانه هم میزنم 

پس پیاده روی میرم داخل گوشیم یوگا نصب میکنم ورزش میکنم پیاده روی هم هر هفته سه بار میرم یک ساعت پیاد ...

اينا عالين

فقط يادت باشه بدنت رو زياد خسته نكني

چون همه اينا براي ارامش و خون رساني به رحمه

اينا عالينفقط يادت باشه بدنت رو زياد خسته نكنيچون همه اينا براي ارامش و خون رساني به رحمه

هر روز ورزش کنم مشکلی نداره؟

به نظرت اینطوری خوب میشم؟خودتم تنبلی تخمدان داشتی ؟

منم این ماه ۵ روز انداختم عقب 

سابقه تنبلیم داشتم چند سال پیش ولی نمیخوام قرص بخورم بکید چکار کنم

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

هر روز ورزش کنم مشکلی نداره؟به نظرت اینطوری خوب میشم؟خودتم تنبلی تخمدان داشتی ؟

بله منم تنبلي دارم..من پياده روي خيلي روم تاثير داشت

البته من پريودام منظم بود و تنبليم از نوعي بود كه علائم باليني نداشت ولي چون براي بارداري ميخواستم پياده روي خيلي برام تاثير داشت

به نظرم يك روز درميون ورزش كن

منم این ماه ۵ روز انداختم عقب سابقه تنبلیم داشتم چند سال پیش ولی نمیخوام قرص بخورم بکید چکار کنم

منم دقیقا دلم نمیخواد قرص بخورم

ولی ورزش کن

یوگا برو ،شنا برو،پیاده روی کن،من بدنسازی رفتم همون روز شدم 

بله منم تنبلي دارم..من پياده روي خيلي روم تاثير داشتالبته من پريودام منظم بود و تنبليم از نوعي بود ك ...

میخواستم اینکار انجام بدم شنبه دوشنبه چهارشنبه ورزش هوازی برم یکشنبه سه شنبه پنجشنبه بدنسازی برم پیاده روی هم ی ساعت انجام بدم

منم دقیقا دلم نمیخواد قرص بخورمولی ورزش کنیوگا برو ،شنا برو،پیاده روی کن،من بدنسازی رفتم همون روز شد ...

منم ورزشو ک ول میکنم بهم میریزع 

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕