2777
2789
خب چیشد

توو همه چی مخصوصا حجاب واقعا اذیت میشم من آدم بی حجابی نیستم ولی با چادر خیلی اذیتم مخصوصا وقتی نظرم بیرون دوتا بجه دارم که کنترل‌ کردنشون خیلی سخته اجازه نمیده بدون چادر باشم

اماده ورود مصیبت های بیشتر تو خونه و زندگیتون باش پسکار اشتباهی کردی این دعاها شاید یه مشکلی رو حل ک ...

والا من کع دیدم انجام دادن شوهره شد مث موم تو دستشون زندگیشون هم عالی شده

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اون شوهره تا آخر عمرش تو عذابه با این دعا و باید درد بکشه

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
عزیزم کسی نیست شوهرمه

خب میدونی چ دردهایی قراره بکشه 

میدونی چ عذابی داره کسی طلسم بشه 

دعای زبان بند طلسمه 

هم این دنیا بابتش باید جواب بدی هم اون دنیا

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
از اول نباید رو میدادی بهش کم کم بزارش کنار بهونه بیار دیگ از سنگ ک نیست

من فقط برا همین مورد گرفتم نه چیز دیگه درصورتی که هیچوقت بهم اهمیت نداد توو زندگی من هیچ دعایی نگرفتم براش چون معتقد بود هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست ولی خب نمیدونم شاید اشتباه کردم

منم دیدم که چه سنگینی ها و بستگی هایی با انجام اینکارها روی اون شخص و زندگیش افتاده . کار یه دفعه میشه عزیزم. شما نمیدونی اونی که دعا مینویسه با موکل های شیطانی اینکارو میکنه یا رحمانی و نمیتونی هم بفهمی پس عاقلانه ترش اینه که ریسک نکنی

من دیدم یکی از فامیلا گرفت اینقدرم خرج این چیزا میکرد خیلی میلیونی حتی اخرشم جدا شد شوهرش خیانت کرد

این طلسم نیست من به طرف تاکید کردم فقط دعای رحمانی میخوام کلا ۵۰ هزارتومن گرفت ازم