2777
2789
پس نرم میشع فقط سخت یکم تلاش کنی اینم راه میاد

میدونی همه ی کارایی که خانوما برا زیبایی انجام میدن من اجازه ندارم خیلی افسرده شدم که روی بچه هام تاثیر گذاشته الان همه ی زنداداش هاش و ابجیاش با مانتو هستن به خودشون میرسن این دوست داره من مثل پیرزنان بگردم فقط خب منم جوونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی همه ی کارایی که خانوما برا زیبایی انجام میدن من اجازه ندارم خیلی افسرده شدم که روی بچه هام تا ...

شوهر منم نمیزاره میگن بزار ژل بزنم میگ بزنی طلاقت میدم

ولی من میرم میدونم مردا فقط حرف میزنن 

فقط منتظرم پولش جور بشه یکم سرم خلوت بشه

یکی برای من گرفت تا آخر عمرم نفرینم پشتشه و اون دنیا هرگز حلال نمیکنم هرگز خیلی برام گرون تموم شد خی ...

بله نفرین شما به حق هست چون توو کارهای حرام نباید استفاده بشه ولی فکر نکنم کار من حرام باشه چون واقعا با دوتا پسر شیطون با اتوبوس میرم اینور اونور خیلی اذیتم و هم اینکه من نمیخوام بی‌حجاب باشم میخوام حجاب کامل باشه فقط چادر نباشه خودمم دیسک کمر و گردن دارم نمیتونم جمعش کنم

من که به ژل و اینا اصلا فکرم نمیکنم مثلا لاک و رنگ مو

اتفاقا شوهر منم بدش میاد. ولی من میزنم رنگو ن چون اسیب میزنه 

ولی اگ خودش رازیه ولش کن بشین باهاش حرف بزن بگو منم دل دارم برای دله خودم میخام لاک بزنم

عزیزم تاثیری از دعا دیدی؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍