2821
2789
کاملا موافقم، هرچند از نظر من قد هم معیار رد کردن هست ، من حتی سر رنگ پوست هم رد میکنم ملتو

منم رنگ و پوست و قیافه برام خیلی مهمه😂

ولی خوشم از ادمای سفید و بور نمیاد

مخصوصا برا مرد

همیشه میگفتم مامان من شوهر سبزه و ریشو میخوام🤣

حقیقتا خواستگار قبلیمم بزرگترین دلیلی ک ردش کردم خوشگلیش بود (البته اینکه هیچی ام نداشت درش بی تاثیر نبود)

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

وااااامگه عجله داریپ دلت ب چیش خوشه؟ببخشید ولی این کیس حتی ارزش ندارع بهش فک کنید

واقعا نمیدونم چطور دخترامون در این حد شستشو مغزی شدن که دلخوش به این مردان. این مورد حتی ارزش فکر کردن نداره یک بیکاره قد کوتاه. خب معلومه اخلاقش خوب میشه که مخ دختره رو بزنه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی داره، من هیچ وقت با پسر این قدی ازدواج نمیکردم. اما اگه کسی همه چیزش خوبه و فقط قدش مشکله به نظر م غیرمنطقی نیست ادم باهاش اردواج کنه اگه قد برات مهم نیست

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
منم رنگ و پوست و قیافه برام خیلی مهمه😂ولی خوشم از ادمای سفید و بور نمیادمخصوصا برا مردهمیشه میگفتم ...

باز من خیلی مردای خیلی سفید و خیلی بور رو دوست دارم چون خودمم این مدلی ام و دلم میخواد شبیه خودم باشه. اصلا مرد گندمی رو حتی دوست ندارم چشم ابرو مشکی هم که حتی نگاشونم نمیکنم. 😂😂😂

نمی‌دونم دوسش دارم میگه سعی میکنم درست کنم همه چیز و ....

با اینکه خودمم وضعم همینه

ولی ادم مگ اینقد زود دل میبنده؟

فک میکردم فقط خودم اینجوریم😶‍🌫️

مامانم هی میگه خو تو از چیه این پسره خوشت اومده

میگم قشنگ میخنده🙄

میگه اینده ب مشکلات و بی پولیتم میخوای بگی قشنگ میخنده؟😂

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

منم قدم 165 تازه من زنم خدایی این قد برلی مرد خیلی کوتاهه اتفاقا منم چند وقت پیش یه خواستگار برام اومد قدش 171 بود با اینکه اهلاق و قیافش خوب بود سر هم قد جواب رد دادم واقعا خب نمیشه اگه برات مهمه الکی نگو مهم نیست 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
منم رنگ و پوست و قیافه برام خیلی مهمه😂ولی خوشم از ادمای سفید و بور نمیادمخصوصا برا مردهمیشه میگفتم ...

ببین هی نگو اینو😂😂من انقدر گفتم انقدر گفتم شوهرم سفییسسد،بورررر با چشای ابی. یعنی دقیقا توصیفاتی که میگفتم نباید باشه😂😂

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

شخصی که مد نظر منه قدش 174

همش حس میکردم کوتاهه

هی میگفتم کاش بلندتر بود

چون قد برای مردا خیلی به چشم میاد

مثلا دختری که 165 باشه بلند دیده میشه

ولی پسر انقدی خیلی کوچولو و کوتاه دیده میشه

اما چون از خودم 14 سانت بلندتره و از لحاظ اخلاقی و مالی

شرایط خوبی داره دیگه قدشو خیلی اولویت نزاشتم

در نهایت بستگی به معیار و انتخاب خودت داره

اگه خیلی برات مهمه و شک داری، اشتباه نکن

چون بعدا پشیمون میشی و حسرت میخوری

از جنبه های دیگه ببین ارزششو داره یا نه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)