2777
2789
یک سر و گردن؟ مگه اینجا سوئده که مرداش بالای 190 باشن؟ قد متوسط مرد ایرانی 172 سانت هست

من قانونی گفتم ، ولی جوونای الان مثل دهه ما نیستن من دهه ۵۰ و ۶۰ دخترا قد کوتاه و متوسط بودن و پسرا معمولا تیر برق

اما الان برعکس شده

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
چ سختگیر🤣

متاسفانه من خیلی سخت گیرم به همه چی طرف، به رنگ پوست، مو، قومیت، اعتقادات، اخلاقش، شهر محل زندگیش، پولش، تحصیلاتش، شغلش، قدش، فرهنگش، خانوادش... همش باید درست باشه. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین هی نگو اینو😂😂من انقدر گفتم انقدر گفتم شوهرم سفییسسد،بورررر با چشای ابی. یعنی دقیقا توصیفاتی ک ...

فعلا ک دارم با ی سبزه ریشو میرم جلو ببینم چی میشه😭😂

بعد ی هفته هنوز جواب ازمایشو نگرفتیم😭😂

چون اقا یادش رفته بود و رسید ازمایشگاهو با خودش برده بود سرکار🤣

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

من قانونی گفتم ، ولی جوونای الان مثل دهه ما نیستن من دهه ۵۰ و ۶۰ دخترا قد کوتاه و متوسط بودن و پسرا ...

والا هنوزم تو خیابون میرم ملت همچین بلند نیستن. ژنتیک ایرانیا که وایکینگ نیست که همچین قدی بیارن. یک سرو گردن خیلی بلند و ترسناکه از نظرم. نهایتا تا پایین دماغ طرف بیایم خوبه، من خواستگار داشتم 197 واقعا ترسناک بود. 

متاسفانه من خیلی سخت گیرم به همه چی طرف، به رنگ پوست، مو، قومیت، اعتقادات، اخلاقش، شهر محل زندگیش، پ ...

خوشبحالت

کاش منم مث تو بودم🥲

من زود خودمو باختم

والا من جهت سرگرمی گفتم بیان

ولی خیلی ب دلم نشس🥲

من همیشه میگفتم یکیو میخوام حداقل پشتش پر باشه

ولی الان اینجوری نیس خودشم چیز زیادی نداره ولی نمیدونم چرا دهنم بسته شده🥲

خوشبحالتکاش منم مث تو بودم🥲من زود خودمو باختموالا من جهت سرگرمی گفتم بیانولی خیلی ب دلم نشس🥲من همی ...

لابد برات دعای زبان بند گرفته جدی میگم. من نمیدونم چه جنس داغونی دارم تا حالا از هیچکس خوشم نیومده و اصلا حس دوست داشتن کسی رو نداشتم. منظورم افراد غیر خانواده هست. 

ببین اسی ختم کلام بگم، خواهشا خواهشا خواهشا ردش کن. چون ندار و قد کوتاهه برای که از دستت نده اخلاقش باهت خوب شده. اگر یه روز دیدی مرد همه چی تموم اخلاقش باهت خوبه اونجا باورش کن که کارش درسته نه همچین کیس داغونی. 

لابد برات دعای زبان بند گرفته جدی میگم. من نمیدونم چه جنس داغونی دارم تا حالا از هیچکس خوشم نیومده و ...

والا از این خانواده ها نیستن😂

ولی مامانش خیلی دوسم داره🤣(ولی زبونم داره سه مترا)

والا از این خانواده ها نیستن😂ولی مامانش خیلی دوسم داره🤣(ولی زبونم داره سه مترا)

من کلاادم خیلی کم حرفی ام درونگرام، اگه من بودم بخاطر همین مادری پسره رو رد میکردم 😂😂😂

من کلاادم خیلی کم حرفی ام درونگرام، اگه من بودم بخاطر همین مادری پسره رو رد میکردم 😂😂😂

منم خیلی کم حرفم همه میگن درونگرام ولی خودم میگم برون گرام😂

ولی امان از وقتی ک یخم باز بشه هاااا😂

اون پسره خیلی اجتماعی و زود جوشیه ولی میگن درونگراس😂

با همه هم رفیقه حتی با عموم ک ۷ سال ازش بزرگ تره🥲😂

در کل سه چهار جلسه اس ک منو دیدن 

مادرش اونروز زنگ زده میگه مهرسا دیگه خیلییی ساکته🥲😂

مامانمم داشت تایید میکرد و چیزی از شلوغ بازیام نگفت😔😂

والا من ساکت نیستم احساس راحتی نمیکنم با مامانش

جلو خودشم راحتما چون اونم راحته ولی مامانش نه😂

منم خیلی کم حرفم همه میگن درونگرام ولی خودم میگم برون گرام😂ولی امان از وقتی ک یخم باز بشه هاااا😂او ...

بهت توصیه میکنم یختو با مامانش هیچ وقت باز نکن. باورت میشه من سه سال میرم سر کار هنوز یخم با همکارام در حد روز اوله. کلمه ای جز سلام علیک و خداحافظ با کسی حرف نمیزنم در محل کارم 😂😂😆😆

بهت توصیه میکنم یختو با مامانش هیچ وقت باز نکن. باورت میشه من سه سال میرم سر کار هنوز یخم با همکارام ...

من نمیتونم🤣

کلا ادم الکی خوشی ام و اهل شوخی زیادم

سری دوم ک اومده بودن خواهرش گف والا کسی نمی دونه ما برا داداشم اومدیم خواستگاری اکه بفهمن ی دعوای بزرگ در پیش داریم(برا اون یکی برادرش همین اتفاق افتاد و چند نفرم خواستن نامزدیشو بهم بزنن😶‍🌫️)

خواستم برگردم بگم حالا داداشتم تحفه ای نیستاااا😂

ولی دیدم برا جلسه دوم یکم زوده شوخی خرکی کنم🤣

من نمیتونم🤣کلا ادم الکی خوشی ام و اهل شوخی زیادمسری دوم ک اومده بودن خواهرش گف والا کسی نمی دونه ما ...

ببین کلا خط قرمز در روابط داشته باش و اصلا با ملت که میشناسیشون گرم نگیر. مخصوصا خاتواده شوهر و همکارات. با این دو گروه اصلا گرم نگیر و شوخی نکن جدی باش باهشون

اصلا ربطی نداره حالا یه اندازه باشه خوشبخت نمیشن؟🥴🤔

شاید بشن ربطی نداره ولی اکثر دخترا دوس دارن شوهرشون قد بلندتر از خودشون باشه

ولی اصولش هم همینه باید مرد از سه نظر بالاتر از زن باشه که 

تحصیلات، سن ، قد

ولی بدون اینا هم میشه خوشبخت شد

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز