mimain مدیر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 326 عنوان بچم ممکنه توقبرسردش بشه | مشاهده متن کامل بحث + 54362 بازدید | 294 پست داره بارون میاد امکانش هست ۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم 1403/05/27 | 01:06 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mimain مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 326 زمین گرد اعتقاد داری یا نه این سایت جای هر مسخره بازی هست جز دردودل رل و کراش حس ششم هزار کوفت و درد گرده ولی کاش سرهیچکس نیاد شاید یک حرفی باعث بشه دل طرف مقابل بشکنه تاوانش سخته بخدا تاحالا ن کسیو ناراحت کردم ن بچه ی بدی بودم شرایط خودم اینه ۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم
mimain مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 326 قربون دلت میگذره این روزا....فراموشی یکی از نعمت هاییه که خدا به بنده هاش داده.مادر منم داغ دو فرزند ... مممون عزیزدلم ک باحرفاتون باعث ارومی دلم شدید ۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم
mimain مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 326 نمیدونم همچین تاپیکی واقعی هست یا نه ولی اگر یک درصد واقعیه زدن این تاپیک اصلا درست نیست اونم تو این ... کاش سرکاری بود کاش بچم زیرخاک نبود جیگرم نمیسوخت کاش حسرت بغل کردنشو نداشتمشمامجبورنیستی بیای تاپیک من ۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم
hanbeh عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 2677 ممنونم خانومی😘 اسی ببخشید مشکل پسرت چی بود ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
mimain مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 326 اسی ببخشید مشکل پسرت چی بود فتق دیافراگم داشت روده رفته بود بالا به قلبش فشار اورد باعث ایست قلبی شد قراربود عمل کنن ۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم
hanbeh عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 2677 فتق دیافراگم داشت روده رفته بود بالا به قلبش فشار اورد باعث ایست قلبی شد قراربود عمل کنن ببخشید ها هیمیپرسم، وضع خوبی نداری، ببخشید تو سونوگرافی حاملگی مشخص نشده یود؟ ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
mimain مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 326 خانوماببخشید تاپیکو قفل میکنم چون بعضیا واقعاشعور ندارن وباعث حال بدی ادم میشن ممنون از لطف و وقتی ک گذاشتین سوالی داستین درخواست دوستی بدین انسانم ارزوست ۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم
میکائیل919 عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 2292 ما این جسم نیستیم...فرزندتون هنوزم همینجا زیرسایه رحمت خدا حضور داره.. مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام: cheraghdell@
mimain مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 326 ببخشید ها هیمیپرسم، وضع خوبی نداری، ببخشید تو سونوگرافی حاملگی مشخص نشده یود؟ چراعزیزم همه سونوهارورفتم تو۸ماه مشخص میشه اکثراتوماهای اخر کاملا سالم بود بچم تو۸ماه گفتن فتق داره شما بااین سوالا فکرتونو درگیرنکنید ۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم
mimain مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 326 چراعزیزم همه سونوهارورفتم تو۸ماه مشخص میشه اکثراتوماهای اخر کاملا سالم بود بچم تو۸ماه گفتن فتق داره ... بعضیامیگن شاید نظرنکردن چون بچم سالم بود شب مهمونی بودم حالم خوب بود فرداش رفتم چکاب گفتن مشکل داره ۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم