2777
2789
عنوان

خانوما به نظرتون این یه عادیه

124 بازدید | 17 پست

دختر هفت سالم از اول انار رو انگور گفت تا الان هم همونجور میگه،کفش راست و چپش رو هنوز اشتباه میپوشه،عمه و خاله رو جابجا میگه و چند نا چیز دیگه که الان یادم نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بره اول؟  

با اینکه با نمکه ولی خیلی ساده ان این چیزا. فکر نکنم عادی باشه

منم دخترم دو ماه دیگه ۷ سالشه 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

بهش می‌خندید و سرسری می‌گرفتید یا هربار اشتباهش را درستشو بهش می‌گفتید ؟

اگر ساده گرفتید که حق داره 

اگر درست گفتید باز تکرار می‌کنه ممکنه یک نوع اختلال باشه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
بهش می‌خندید و سرسری می‌گرفتید یا هربار اشتباهش را درستشو بهش می‌گفتید ؟اگر ساده گرفتید که حق داره ا ...

نه بابا جدی میگیرم ناهار و شام و عصر فردا و بعداز طهر رو هم جابجا میگه

نه بابا جدی میگیرم ناهار و شام و عصر فردا و بعداز طهر رو هم جابجا میگه

حتما ببریدش پیش متخصص چون طبیعی نیست یک نوع اختلال در یادگیری هست 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
بیشتر توضیح میدی؟

بچه ۷ ساله کفششو درست باید بپوشه

دکمه و زیپ لباسشو درست ببنده

اگه تلفظ یه کلمه سخت و اشتباه بگه مشکلی نیست 

ولی جا به جا گفتن بجای هم 

دختر من بند کفش هم میبنده

تو همین پیش با آشنا شدن با حروف کتاب کلاس چهار م رو هم میخونه 

جمع ذهنی دو رقمی و ساعت و کامل بلده بدون کلاس و تمرین کردن خودم تو خونه

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
مهد رفته ..اوکی بود چیزای زیادی یاد گرفت

سنجش کلاس اول هم اوکی بوده؟