2777
2789
عنوان

خانوما به نظرتون این یه عادیه

124 بازدید | 17 پست

دختر هفت سالم از اول انار رو انگور گفت تا الان هم همونجور میگه،کفش راست و چپش رو هنوز اشتباه میپوشه،عمه و خاله رو جابجا میگه و چند نا چیز دیگه که الان یادم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بره اول؟  

با اینکه با نمکه ولی خیلی ساده ان این چیزا. فکر نکنم عادی باشه

منم دخترم دو ماه دیگه ۷ سالشه 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

بهش می‌خندید و سرسری می‌گرفتید یا هربار اشتباهش را درستشو بهش می‌گفتید ؟

اگر ساده گرفتید که حق داره 

اگر درست گفتید باز تکرار می‌کنه ممکنه یک نوع اختلال باشه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
بهش می‌خندید و سرسری می‌گرفتید یا هربار اشتباهش را درستشو بهش می‌گفتید ؟اگر ساده گرفتید که حق داره ا ...

نه بابا جدی میگیرم ناهار و شام و عصر فردا و بعداز طهر رو هم جابجا میگه

نه بابا جدی میگیرم ناهار و شام و عصر فردا و بعداز طهر رو هم جابجا میگه

حتما ببریدش پیش متخصص چون طبیعی نیست یک نوع اختلال در یادگیری هست 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
بیشتر توضیح میدی؟

بچه ۷ ساله کفششو درست باید بپوشه

دکمه و زیپ لباسشو درست ببنده

اگه تلفظ یه کلمه سخت و اشتباه بگه مشکلی نیست 

ولی جا به جا گفتن بجای هم 

دختر من بند کفش هم میبنده

تو همین پیش با آشنا شدن با حروف کتاب کلاس چهار م رو هم میخونه 

جمع ذهنی دو رقمی و ساعت و کامل بلده بدون کلاس و تمرین کردن خودم تو خونه

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
مهد رفته ..اوکی بود چیزای زیادی یاد گرفت

سنجش کلاس اول هم اوکی بوده؟