2777
2789
عنوان

معتاد شدم

473 بازدید | 27 پست

من توی تلگرام تو یه گپ کیدراما هستم 20نفریم ولی بحث میکنم در مورد کیدراما تا7 صبح بیدار میمونم که تو تل چت کنم نمیدونم چیکار کنم اصلا می‌دونم که دارم اشتباه میکنم ولی خیلی سخته احساس میکنم اگه باهاشون چت نکنم دیوونه میشم 1 ماه میشه تو این گپ هستم امسال هم کنکور دارم بخدا نمیدونم چیکار کنم

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

لف بده تا بدبخت نشدی

🌈به نام خدای رنگین کمان🌈 . یک عدد اذر ماهی مودی هستم 🦭😂. علاقه ای به صحبت با کسایی که پروف سیاسی دارند ندارم پس خودت کوچیک نکن و ریپ نزن. علاقه ای به دوستی با کسی ندارم پس درخواست نده لطفا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم گروه چیه و یعنی چی😂ولی عزیزم درسم ب جهنم ب فکر چشمای خوشگلت باش

به خدا من خر خون هستم درسم خیلی خوبه گفتم بیام تابستون یه هفته برای استراحت برم تو گپ کیدراما ولی خیلی خوشم اومد الان موندم چیکار کنم

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

به خدا من خر خون هستم درسم خیلی خوبه گفتم بیام تابستون یه هفته برای استراحت برم تو گپ کیدراما ولی خی ...

یعنی چی این گپی ک میگی؟

مدتی تلگرام رو حذف کن و استراحت کن فکر باز میشه از سرت میره

مشکل دانش آموزان اینه ک تایم استراحتشون با گوشی!!

کاربری شیرین و نگار👩🏼🤝👩🏻

یعنی چی این گپی ک میگی؟مدتی تلگرام رو حذف کن و استراحت کن فکر باز میشه از سرت میرهمشکل دانش آموزان ا ...

یعنی در مورد سریال های کره ای صحبت میکنیم مثلا میگیم این تایم اینو ببیند بعد بیان همه نظرتو نو بگید و همین جور ادا مه پیدا میکنه

یعنی در مورد سریال های کره ای صحبت میکنیم مثلا میگیم این تایم اینو ببیند بعد بیان همه نظرتو نو بگید ...

اها ولش عزیزم باور کن اگ میخوای از درس ب جاش برسی الان وقت اینکارا نیس

کاربری شیرین و نگار👩🏼🤝👩🏻

اها ولش عزیزم باور کن اگ میخوای از درس ب جاش برسی الان وقت اینکارا نیس

میدونم ولی ذهنم اون سمت رفته خیلی خوشحالم وقتی اونجا چت میکنم