2777
2789
عنوان

معتاد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 27 پست
😂😂😂 اگه می خوای بری کره باید درس بخونی نه سریالاشو ببینی

می‌دونم خودمو بدبخت کردم 🙂

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

بجای چت در مورد سریالا بشین خود سریالا رو‌ببین خب😬ولی جدی چشمات داغون‌ میشه نکن😐

سریال هارو همه میبینم تو به روز یه سریال تمو م میکنم

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میدونم ولی ذهنم اون سمت رفته خیلی خوشحالم وقتی اونجا چت میکنم

چرا هرکس پیشنهادی بهت میده 

هی میگی ولی این ولی اون

خب اگه نمیخوای پاک کنی نکن

بشین همین چت کردن رو ادامه بده

تا تهش به سن سال من برسی بفهمی چه اشتباهی مرتکب شدی

هرکسی میگه درس بجهنم قطعا اونم به جالی درستی نرسیده

ولی گوش کن دختر جون به درس میشه به خیلی چیزا رسید

دیدم که میگم

حالا خود دانی

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
می‌دونم خودمو بدبخت کردم 🙂

😞 منم مثل تو بودم فقط یک کار کردم که رها شدم از دست این گروه ها  ازشون لف دادم و همه لینکاشون رو پاک کردم بعدا مخمخه شدم دوباره برم چت کنم ولی هر چی گشتم لینکشو پیدا نکردم 

بعد یک مدت کلا عادتش پرید 

ابنکارو بکن تضمین میکنم 

چرا هرکس پیشنهادی بهت میده هی میگی ولی این ولی اونخب اگه نمیخوای پاک کنی نکنبشین همین چت کردن رو ادا ...

یعنی الان برم لفت بدم؟

😞 منم مثل تو بودم فقط یک کار کردم که رها شدم از دست این گروه ها ازشون لف دادم و همه لینکاشون رو پا ...

ارع می‌دونم قبلا به مافیا معتاد بودم اونو حذف کردم از سرم پرید الان نوبت این شد ))لفت میدم دیگه 

یعنی الان برم لفت بدم؟

بی صداش کن

زیاد نرو چت کن 

خودت از سرت میفته 

یا کلا اگه نمیتونی آره لفت بده

هرکسی ام اومد پیوی بگو میخوام برا کنکور بخونم

رفیق بازی ام کنسل کن

یکسال فقط به خودت سختی بده بعدش با خیال راحت زندگی کن،خانوم خودت باش

ببین اگههه هدفت جدیه گوش کن:

درسات خوب بخون

میتونی مشاوره بگیر

تست بزن از همین الان 

کلا شروع کن

سال دیگه که رفتی رشته دلخواهت میفهمی من چی گفتن

بی صداش کنزیاد نرو چت کن خودت از سرت میفته یا کلا اگه نمیتونی آره لفت بدههرکسی ام اومد پیوی بگو میخو ...

ممنون لفت دادم چون خودمو میشناسم می‌دونم اگه بمونم حتما دلم میخواد چت کنم تل هم حذف کردم راستش از قبل میخواستم حذف کنم ولی یکم دودل بودم 

ممنون لفت دادم چون خودمو میشناسم می‌دونم اگه بمونم حتما دلم میخواد چت کنم تل هم حذف کردم راستش از قب ...

آفرین دختر گل

رشتت چیه؟

آفرین دختر گلرشتت چیه؟

انسانی هستم مدرسه فرهنگ 

دوس داری معلم شی?

نه معلمی خیلی علاقه ندارم راستش یکم آدم بی حوصله ای هستم فکر نکنم زیاد بدردم بخوره و مدیریت خیلی دوست دارم

نه معلمی خیلی علاقه ندارم راستش یکم آدم بی حوصله ای هستم فکر نکنم زیاد بدردم بخوره و مدیریت خیلی دوس ...

عزیزم پس امسال سفت و سخت درسات بخون

بیخیال نباش 

دنبال دلیل  و روتین برای خوندن نباش اولاش

فقط شروع کن دیسیپلین داشتن فقط بهت کمک میکنه