2777
2789
😢😢من باز مثه قبل اسهال شدم😢اگه راه حلی پیدا کردی بهم بگو..

خوب شدنی نیس انگار ریفاکسمین بخور یه دوره ببین چطوره

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موز یه روز شش تا خوردم اصلا یذره هم یبوست نشدم..تو الان خوب شدی؟مثلا الان چیجوری هستی؟

من تا یه دونه موز میخورم یبوس میشم...من همش اسهالم، چیزای سفتم میخورم ییوست میشم یعنی روانی شدم😑

موز یه روز شش تا خوردم اصلا یذره هم یبوست نشدم..تو الان خوب شدی؟مثلا الان چیجوری هستی؟

بهد وزن کم کردی؟چقد بودی الان چندی من ۶۰ بودم الان شدم ۴۳

من تا یه دونه موز میخورم یبوس میشم...من همش اسهالم، چیزای سفتم میخورم ییوست میشم یعنی روانی شدم😑

وا خوبه که..من اگه با یه موز یبوس میشدم هر روز میخوردم..تو تعادل غذایی داشته باشی که خوب میشی...من شش تا موز ناشتا خوردم که اسهالم رفع بشه اصلا تاثیر نداشت..قرص هم میخوردم تاثیر نداشت..چیزای سفت هم مثه کباب میخوردم تاثیر نداره..واسه تو که تاثیر داره راحتتره..

ببخشید امیپرسم الان دفع تون شل هس یا نه معمولی؟شما که با خوردن موز یبوس میشین بعد دفعتون شل هس یا معمولی؟ازشما فک کنم از بس فک میکنین اینطوری میشه دمنوش ارامبخش بخورین شاید خوب بشین

ببخشید امیپرسم الان دفع تون شل هس یا نه معمولی؟شما که با خوردن موز یبوس میشین بعد دفعتون شل هس یا مع ...

نه عزیزم اون موزی ک میخورم سفتم میکنه دیگه نمیتونم برم دشویی یبوست میشم شدید این بده چون ببخشید یبوست خوب نیست باس*ن ادم ممکنه پاره بشه بیوفته خون ریزی بعد مجبورم کلی چیزای ملین بخورم تا دوباره اسهال بشم بتونم برم اجابت مزاج با همون دشویی برم اصلا درمان نیست ..

ببخشید امیپرسم الان دفع تون شل هس یا نه معمولی؟شما که با خوردن موز یبوس میشین بعد دفعتون شل هس یا مع ...

من چیزای سفت نخورم اسهالم بخورمم یبوستم یعنی گیر افتادم بین این دوتا....خدا هیچکیو اینجوری سرگردان نکنه

نگفتی وزنت چطور شده؟

روزی چند تا سیپروفلوکساسین در روز خوردی ؟ تاچند روز ادامه دادی ؟

روزی چند تا سیپروفلوکساسین در روز خوردی ؟ تاچند روز ادامه دادی ؟

روزی یکی تا چهار روز دیگع واقعا نمیتونستم بخورم حالم بد میشد ..بعد دوباره چند ماه بعد دوبارع شروع کردم تا چهار روز ولی تاثیر چندانی برام نداشت خوردنش هم حالمو بدتر میکرد