خورشیددریا مدیر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 عنوان دوغ کفیر | مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 37 پست کسی هست دوغ کفیر برای اسهال خورده باشه چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان 1403/05/26 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیددریا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 روزی یکی تا چهار روز دیگع واقعا نمیتونستم بخورم حالم بد میشد ..بعد دوباره چند ماه بعد دوبارع شروع کر ... وقتی میخوردی یبوست میشدی یا هیچ تاثیری نداشت؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
چوتااللتنن عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 578 وقتی میخوردی یبوست میشدی یا هیچ تاثیری نداشت؟ یبوست نمیشدم..فقط کمی اسهالم کنترل میشد کمی..شکم درد میشدم
خورشیددریا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 روزی یکی تا چهار روز دیگع واقعا نمیتونستم بخورم حالم بد میشد ..بعد دوباره چند ماه بعد دوبارع شروع کر ... سیپروفلوکساسین دوز چند بود روزی یکی خوردی ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
چوتااللتنن عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 578 سیپروفلوکساسین دوز چند بود روزی یکی خوردی ؟ دوز ۵۰۰دکتر اولی که رفته بودم بهم گفت روزی دوتا اصلش همون روزی دوتا بود که غلظت خون نرمال بشه نمیدونم یه همچین چیزی بود..ولی من نمیتونستم دوتا بخورم یکی میخوردم شاید بخاطر همون تاثیر نمیزاشت
خورشیددریا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 دوز ۵۰۰دکتر اولی که رفته بودم بهم گفت روزی دوتا اصلش همون روزی دوتا بود که غلظت خون نرمال بشه نمیدون ... وزنت چنده با توجه به وزن دوزش ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
چوتااللتنن عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 578 وزنت چنده با توجه به وزن دوزش ؟ نه وزنمو نخاست همینطوری داد..ولی اصلا بهم نمیساخت..خیلی فک کنم قوی بود واسه من..حتی همون یه قرص شم که میخوردم حالم بد میشد
خورشیددریا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1964 این خودش اسهال میکنه عزیزم اینجا گفتی دوغ کفیر باعث اسهال میشه ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
کردلیا عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 15210 عزیزم اینجا گفتی دوغ کفیر باعث اسهال میشه ؟ اره اگه زیاد بخوری سه روز بزار بمونه یا چهار روز یبوست میاره