2777
2789

سلام دوستان. من یکساله داروی اعصاب مصرف میکنم فلوکستین و پرفنازین و بی پریدن بود که دکتر جدیدا عوض کرده فقط فلوکستین و بوسپیرون میخورم 

من ۶ ماه میشه که یه دفعه ۷ کیلو چاق شدم ولی هر کاری میکنم کم نمیشه. پیاده روی میکنم رژیم هم میگیرم ولی هیچ تاثیری نداره. چیکار کنم وزنم کم بشه؟ قرص لاغری تاثیر داره؟ مثل گلوریا یا ایوژن

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

علت چاقیم داروی اعصاب هست 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلو که لاغر میکنه

برای من تاثیری نداره. 

ب دکترت بگو‌قرصی ک‌چاق میکنه رو‌برات قطع کنه یا حداقل نصف کنه تازمانی م قرص میخوری وزنت پایین نمیاد مث‌من من کلی رژیم‌و‌ورژش فقط ۲کیلو‌کم‌کردم‌ک‌اونم‌برکشت.من فقط ی قرص میخورم الانزپین اونم‌نصف

ممکنه قرص ها تداخل داشته باشن برای ۷ کیلو اضافه وزن قرص مصرف نکن

آخه قبلشم اضافه وزن داشتم ۷۰ کیلو بودم شدم ۷۷. قدم ۱۶۵. صورتم بیشتر تپل شده خوشم نمیاد 

فلوکستین مگه لاغر کننده نیس؟

دکترم برام نوشته ولی چون ۳۴ کیلو ام میترسم بخورم

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

ب دکترت بگو‌قرصی ک‌چاق میکنه رو‌برات قطع کنه یا حداقل نصف کنه تازمانی م قرص میخوری وزنت پایین نمیاد ...

چن میلی میخوری

برای چی برات تجویز کردن

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

ب دکترت بگو‌قرصی ک‌چاق میکنه رو‌برات قطع کنه یا حداقل نصف کنه تازمانی م قرص میخوری وزنت پایین نمیاد ...

گفتم پرفنازین و بی پریدن رو حذف کرد بوسپیرون نوشت یک ماهه عوض کرده فعلا تاثیری نداشته. 

شما میدونید متفورمین بخورم مشکلی پیش میاد یا نه؟ متفورمین اشتهام رو خوب کنترل میکنه 

چرا اشتها رو میبنده

منم برا همین میترسم🥺۱۹ سالمه ۳۴ کیلو هستم 

عجب دکتر بدرد نخوری رفتم ک با وجود دونستن وزنم و سنم بازم تجویز کرد