2777
2789

شاید از خودتون بپرسید چی شده یک دقیقه خودتون بزارید جای من ببینید واقعا من ضعیفم ؟؟ یا خیلی قوی امم که تا الان صبر و تحمل کردم ؟؟؟

تو این دورانی که همه از دختر بدشون میاد تو دقیقا دختر به دنیا بیایی تو ایران تو یه خانواده ای که تا همین ۵ ماهه پیش فکر میکردی خانواده خیلی خوبین ولی الان که عقد کردی کلی اتفاق کلی رفتار ببینی بفهمی نه اصلا برات خوب نبودن همیشه تو رو قربانی کردن ‌.. من چه قدر ارزو داشتم ارزو همه چی به دلم موند تو بچگی دلم میخواست برم شهربازی اژدها سوار بشم ولی نزاشتن ولی پسرشون تا یه چیزی گفت انجام دادن بابات و مامانت فکر کنی خیلی دوست دارن ولی الان بفهمی واسشون مهم نبودی و نیستی و نخواهی بود ...خانواده ای که تو ذهنت داشتی یهو فرو بریزه بقیش را بگم ؟؟؟؟

ضعیف نیستی فقط با ی چیزایی روبه رو شدی که دردناکه هستن

هیچکس براش مهم نیست واقعا پس ی طوری زندگی کن که حسرت چیزی به دلت نمونه

خودت فقط برای خودت میمونی 

هنوزم دیر نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ات بهت محبت نکنن فامیل خاله دایی همه بر ضدت بشن شوهرت محبت نکنه.... زن ها و دختر ها تشنه محبتن قبول دارید ؟؟؟ وقتی کسی را نداشته باشی فکر کنب کلی ادم دورته ولی بعد ببینی نه اتفاقا خیلی تنهایی اون دوستا فقط دشمنت بودن همین

نمیدونم ضعیفی یا قویولی داستان زندگیت با یک مقدار کم و زیاد و بالا و پایین، مشابه زندگی میلیونها زنه ...

زندگیممم نیست چون من تو یه خانواده ای به دنیا اومدم خودشون رفت و اند نمیکردن زدن اعتماد به نفس ادم را داغون کردن .....تو شدی یه دختر خجالتی درون گرا کسی که از تو اجتماع بودن میتزسه چرا ؟؟ چون خانواده ات نزاشتن ... کسی که هیچ کاری را نمیتونه بکنه چرا چون همیشه مسخرمم کردن بهم خندیدن دختر همسایه و فامیل را زدن تو سرممم ...

الان شوهر کردی ۵ ماهه عقدی میبینی ای وای از یه لحاظ شانس اوردی خیلی خوشحالی زمان میگذره میبینی ای بابا کاری که خاتواده ات باهات کردن الان داره ضرر میزنه داری از طرف شوهرت سرزنش میشی ...دعوات میکنه که چرا نمیتونی ارتباط بگیری چرا میترسی چرا راحت نیستی ...همه اینا از اون کوچیکی تو من شکل گرفته زمان میخواد از یه ادم درونگرا بشی برون گرا مگه نه ؟؟؟ میکه ۵ ماهه کمه معلومه کمه ....

الان شوهر کردی ۵ ماهه عقدی میبینی ای وای از یه لحاظ شانس اوردی خیلی خوشحالی زمان میگذره میبینی ای با ...

بمیرم برات منم خجالتیم همیشه از این میترسم پیش شوهرم گند بزنم و خجالت بکشم از دیگران...(شوهر ندارم مجردم ولی بهرحال دراینده)

عزیزم به روانشناس مراجعه کن تو اینترنت راهکار پیدا کن کتاب بخون هرجور شده سعی کن خودتتو عوض کنی حتما حالت بهتر میشه

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
2790
2778
2791
2779
2792