2777
2789
عنوان

نقد کوتاه از فیلم بی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 46 پست

من تو سایت خوندم که فقط از رو اون داستان نساختن 

کارگردان  از همه مشکلات اومده بهره گرفتخ فیلم و ساخته 

اتفاقا خانواده دختر اعتراض کردند ولی کارگردان گفتش که از رو داستان شما نساختیم

در جهانی دیگر  شاید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم سکانس😂😂زن رییس حامله شد زنش نمیزاشت از کنارش تکوندبخوره دیگه همه کارمنداشم مرد کرد

اونی که به پژمان جمشیدی زنگ زد پوشک اینا میخواس زن خودش بود یا زن دوم رئیس بود

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
عزیزم من نظر خودمو گفتم

خوب کردی😘

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ولی خب کاملا پرونده شبیه پرونده غزاله و آرمان بود

اصلااااا 

کجاش کامل یه الهامی بود

اصن احسان دانشجو نبود، تو این فیلم همکلاسیش بود

یا پدرش کجاش دو تا زن داشت 

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
نه بابا زن خودش بود

مرسی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

سکانس اخر که پژمان پشت دیوارهای زندان گریه کرد و به زمین افتاد من پشت صحنه شو دیدم و واقعا پژمان گریه میکرده و حالش خراب بوده. 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

فک کن دخترشون معلوم نبود چی ب سرش اومده راحت غذا میخوردن و سرکار میرفتن و رفت عروسی دوست دخترش و ارایش کرده بوده و ....

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

عزیزم قبول نکردن که از روی واقعیته برای همین کلیت داستان مشابه هست ولی احساس نمی‌کنم دختر رو بد نشون دادن اتفاقا به نظرم الناز واقعی تر ازهمه بازی کرد ولی با اینکه سروش صحبت بازیش خوب نبود موافقم 👌

فراستی کی بودی تو؟!!عزیزم این فیلم کامل با همراهی خانواده دختر ساخته شده و مرحله آخر دیدنش و تا اجاز ...

نه خیلیاش رو کارگردان اضافه کرده بود فقط کلیت داستان با واقعیت جور بود وگرنه خیلی تغییرات داده بود چون خانوادها مخالف بودن با ساخت فیلم

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
ولی خب کاملا پرونده شبیه پرونده غزاله و آرمان بود

اره ولی اون قسمتا عکسا نشون دهنده لین بود ک پدر ارمان زمان خودش دست ب هرکاری زده براازادی پسرش 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹