2777
2789
عنوان

شوهر دلربا

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام...همدرد    

سلاااممم😆

البته من بقیه هم میگن .ازینو اون زیاد شنیدم که جذابه و واسه همینم میریم بیرون دقت میکنم حس میکنم بعضی دخترا نگاش میکنن.مثلا یبار دختر عموش میکفت دوستام تو سرویس مدرسه دیدنش گفتن عجب پسره جذابیو اینا من بهشون گفتم دلتونو صابون نزنید زن داره😐شوهرم خوشگله خوشگلم نیستا ولی جذابه قد بلندو هیکل خوبه و قیافشم خوبه

بحث تعريف نيست شوهرم به نظرم جذاب و گيرا و خوش قيافه هست. رفتارش با خانم ها عاليه، حرف زدن و صدا و لهجه براى غريبه ها عاليه😂😂😂😂

اولين بارى كه ديدمش با يك نگاهش ميخكوبم كرد( البته اونم همين نظر رو داره) 

ولى در طول زندگيم و مخصوصا بارداريم فكر زن هاى ديگه و جذابيت شوهرم براشون نبودم.

كلا حالم خيلى بد بود به اينچيزا نمى تونستم زياد فكر كنم😂😂😂

بالا مياوردم😏😐🤔😖😂

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.

من که شوهرم از نظر هیچکس جذاب نیست و همیشه شنیدم که میگن شوهرت چه شانسی داشته و تو چجوری زنش شدی! درصورتی که از نظر من جذابترین مرد روی زمینه و از خوشتیپترین و پولدارترین مردا هم چندشم میشه! عشق چشامو کور کرده😂 خیالمم راحته کسی نمیخواد قاپشو بدزده😆

نی نی یار جووونم..لطفا این عکس رو پاک کن.مرسی

عزیزم

عکس رو دیدم.کاملا توهمه.شوهر من خیلی قشنگتره.تازه بهم میگه نگاه کن خیلی ها بهم نگاه میکنن از سنش هم ده سال کمتر میزنه همه هم میگن اون بهتره ، ولی من از اول نگرانی نداشتم وندارم .هروقت خواست بره،خیر پیش

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

شاید باورت نشه ولی ۹۰ درصد زنها وقتی یه مرد رو تو خیابون همراه یه خانمش یا دوستش میبینن دیگه حتی اگه اون مرد خوشتیپ ترین مرد دنیا هم باشه برای اون زن رهگذر هیچ جذابیتی نداره و اصلا اون مرد به چشم اون زن نمیاد چون زنها فکرمیکنن اون عاقا انتخابشو کرده و دیگه هیچ جذابیتی برای دلربایی کردن نداره پس نگران نباش.

میمونه ۱۰ درصد از زنها که حتی به سگ و گربه تو خیابونم رحم نمیکنن و جذبشون میشن که دیگه اینا از ذات خرابشونه و به خوشگلی و دلربایی شوهر شما ربطی نداره و ممکن واسه همه آقایون پیش بیاد😂😂😂😂

والا من که هیچوقت تو خیابون مرد دلربا ندیدم ... مرد جذاب راست راست تو خیابون نمیگرده یا مدله یا بازیگر یا هنرمندی چیزی .... 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

عزیزم شوهرت فقط ب نظر خودت جذابه خیالت تخت کسی بهش کاری نداره

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)