2777
2789
عنوان

این زنه ولکن نامزدم نیست اصلا 🙁

437 بازدید | 19 پست

چند روز پیش تاپیک زدم که یه زنه هست داداشمو میخواد بعد هی به نامزدم پیام میده پیاماشون خونده بودم حالا امروز هم با پیج خواهرش هم با خودش پیام داده نوشته سلام داداش خوبی میشه شمارتو بفرستی کارت دارم نمیتونمم ب نامزدم بگم همه چیز رو فهمیدم چون مخفیانه وارد پبجش شدم باید برم پیشش که بهش بگم اگه دعوا راه انداخت مجبورم منم دعوا راه بندازم به مامان باباش بگم این موضوع رو☹️☹️

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به داداشت بگو تو میخوای اینو بگیری؟ از دایرکت شوهرای مردم جمش کن اول

به داداشم بگم فایده نداره بگمم بهم هیچی نمیگه به نامزدم میگه اما من ن

برو تو پیجش بشورش زنیکه رو

میترسم بدتر بشه اوضاع برای همین اینکارو نمیتونم کنم فعلا حالا جالب اینجاست تو چتا بهم میگن داداش گلم آبجی عزیزم همش😏😏

چ کاریع ولش کن اونی ک داداشتو میخاد چرا ب نامزدت پی میدع

نمیتونم ولش کنم این دست بردار نیس وقتی شمارشو بگیره دیگه هی بهش زنگ و پیام میده اونجوری تو اینستا دیگه بهم پیام نمی‌دن بفهمم با پیج خواهرش پیام داده بود رفتم پاک کردم پیامشو جز درخواستی دایرکت بود اما با پیج خودش نتونستم پاک کنم

اگع قرارع ب کسی چیزی بگی ب نظر من اون زنه رو باید دعوا راه بندازی باعاش ب نامزدت هیچی نگو ناراحتی در ...

به نامزدم بگم دعوا راه میندازه وقتی اینجوری می‌کنه منم مجبورم ب خانوادش بگم تا بشینه سرجاش زنه ام از اون سلیطه هاس 

باهاش حرف بزن چرا باید شمارشو بفرسته اصلا نباید جواب بده

نامزدم براش می‌فرسته حرف منم گوش نمی‌ده نمی‌دونم چیکار کنم بفرسته بدتر میشه بعد زنگ و پیام اونجوری میده من دیگه نمی‌فهمم چی بهم میگن اینا هم همش داداش گلم آبجی عزیزم اینا بهم میگن زنه ام از اون سلیطه هاس خیلی آخر مخ نامزدمو میزنه

نامزدم براش می‌فرسته حرف منم گوش نمی‌ده نمی‌دونم چیکار کنم بفرسته بدتر میشه بعد زنگ و پیام اونجوری م ...

با گوشی نامزدت حالش و بگیر دیگه از این غلطا نکنه ولی دراینکه نامزدت باهاش خوبه مشکل ازنامزدت اول کاری

کاربری دست دونفر