2777
2789
پ رد کنم بهتره کی مغزش میکشه

ازع بخدا

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هر کسی بچه مو قبول نمیکنه منم خودم یه پسر ۶ ساله دارم پشکلی نداشت گفت بچه تم بیار حالا اونم یه د ...

حرفاتو باهاش بزن اتمام حجت کن بگو اگر محبت میکنی به بچم منم محبت میکنم ... البته بازم چیزایی که گفتم رو در نظر بگیر ..‌ ببین شعور و شخصیت اون مرد در چه حده ... بعضیا ارزش دارن که گذشت کنی براشون 

ااره

خب پس شرایطتون یکی 

اگه بچه اون قبول نکنی بچه تورو قبول نمیکنه

اینکه پسر مجردم بخواد با شما ازدواج کنه خیلی احتمالش کمه و اینکه اکثر کساییم که قبلاً ازدواج کردن جدا شدن و بچه ندارن هم معمولاً بچه‌های طرف مقابل رو قبول نمی‌کنند

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

حرفاتو باهاش بزن اتمام حجت کن بگو اگر محبت میکنی به بچم منم محبت میکنم ... البته بازم چیزایی که گفتم ...

ظاهرا ک مرد خوبیه نمیدونم  دیگه خیلی میترسم دخترش دردسر بشه بگم کاش اصلا ازدواج نمیکردم

میشه تایپک اخرمو نظر بدین

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اگر میتونی اون دختر رو مثل بچه ی خودت دوسش داشته باشی ... اگر میتونی بچه ی یکی رو بزرگ کنی .. اگر او ...

سخته برام اما باز بیشتر فکر میکنم باید خیلی صبور باشی بتونی تحمل کنی

ظاهرا ک مرد خوبیه نمیدونم دیگه خیلی میترسم دخترش دردسر بشه بگم کاش اصلا ازدواج نمیکردم

مشکل ما مطلقه ها همینه گلم .... ترس از اینده و عدم اعتماد مجدد .. یا قید ازدواج رو باید بزنی مثل من .. یا با همه اما و اگرها وارد زندگی بشی ... ولی قبلش نامزد کنین چند ماهی رفت و امد کنین بد نباشه به نظرم 

خب شرایطتون تقریبا شبیه به همه ... و این خوبه چون میتونید همو درک کنید . ولی ناسازگاری بچه ها رو در ...

بله فکر خوبیه منم میگم خودمونم کنار بیاییم بچه ها سخت میشه باهم لج کنن کنار نیان رو اعصاب باشن

اگر می تونی بچه رو مثل بچه ی خودت بپذیری و بدون هیچ چشمداشتی بهش محبت کنی بله ،ممکنه دعواتون بشه باه ...

اووووووف سختمه من خودم ازدواج اولم سختی ییاد کشیدم حوصله این بدبختیا رو ندارم دیگه مرد مطلقه بدون بچه بهتره