2777
2789

یعنی ازدواج با مرد مطلق؟

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله عزیزم منم خودم جدا شدم و بچه دارم

ان شالله خوشبخا بشید

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

اگر میتونی اون دختر رو مثل بچه ی خودت دوسش داشته باشی ... اگر میتونی بچه ی یکی رو بزرگ کنی .. اگر اون بچه از رو بچگیش مثلا یه کاری کنه میتونی عین بچه ی خودت باهاش کنار بیای نه گلم مشکلی نداره و اینم بگم اون دختر چون با پدرش ازدواج کردی شاید نتونه باهات بسازه یا خیلی دیر باهات اخت بگیره .... به همه ی اینا فکر کن گلم بعد وارد زندگی شو ... و اینم در نظر داشته باش که شاید پیش بیاد اون مرد سمت بچشو بگیره ایا میتونی تحمل کنی ؟

اگه موارد دیگه ای دارین با این شخص ازدواج نکنید بهتره چون سخته

من خودم جدا شدم  و یه پسر دارم ایشونم دختر داره بجه هامون ۶ سالشونه یه مورد دیکه هست اونم مطلقه س اما بجه نداره تو عقد جدا شدن

منم طلقه م و بچه دارم

خب شرایطتون تقریبا شبیه به همه ... و این خوبه چون میتونید همو درک کنید . ولی ناسازگاری بچه ها رو در نظر بگیرید حتما . و قبل از هر اقدامی حتما قرار و برنامه بچینید مثلا با بچه ها برید پارک سینما ،،،نه یه بار چندین بار، تا کم کم متوجه بشید میتونید سازگار بشید یا ... 

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😏🙄

اگر می تونی بچه رو مثل بچه ی خودت بپذیری و بدون هیچ چشمداشتی بهش محبت کنی بله ،ممکنه دعواتون بشه باهات لج کنه یا هرچیز دیگه ای که توی خانواده های عادی هم اتفاق می افته بله ممکنه خوشبخت بشی  ولی اگر مدام بخوای اون رو هووی خودت ببینی، راجع به اینکه همسرت چه مقدار براش خرج می کنه نطر بدی، راجع به اینکه سهم الارثش از تو بیشتره فکر کنی ، ارتباط همسرت با مادرش رو به خاطر بچه نتونی تحمل کنی و... خوشبختی در کار نخواهد بود 

کلا ازدواج با مرد بچه دار شخصیت با گدشت تری میخواد

من خیلی حسودم نمیتونم. با یکی ازدواج کن که تمام مال و جسمش واسه خودت و بچه های خودت باشه

اخه هر کسی بچه مو قبول نمیکنه منم خودم یه پسر ۶ ساله دارم پشکلی نداشت گفت بچه تم بیار حالا اونم یه دختر داره یعنی رد کنم

من خودم جدا شدم و یه پسر دارم ایشونم دختر داره بجه هامون ۶ سالشونه یه مورد دیکه هست اونم مطلقه س ام ...

اگه شرایطشو دارید بیشتر همو ببینید بیرون برید بچه ها روبرو بشن باهم ببینید عکس العملشون چطوره یا خودتون ببینید نسبت به اون بچه چه حسی دارید

گر نگهدار من آن است که من میدانم...
بله خیلی سخته چالش های زیادی داره حتی اگه در واقع همه چی خوب پیش بره آنقدر احساس بد دنبال آدم هست که ...

من دو تا خواستگار دارم خیلی منو میخوان هردوشون جدا شدن یکی تو عقد جدا شده بچه نداره اما خب اینی ک میگم دختر ۶ ساله داره رد کنم