مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🦒 زرافهی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویهی بالاتری میبینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه میتونم با یه لگد فیل بندازم!میگن زرافهها کمحرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز میبینیم که بقیه نمیبینن.یه زرافه هیچوقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه میبینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی میکنم..قدم بلنده،حوصلهام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافهی سایت هستم.یه زرافهی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲
بارها دیدم چون مخالفشون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه که همسن منه بیاد و موافقشون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کمآوردن، به سنم گیر میدی نشانهی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطهی مستقیم داره، سنتی جاهلیست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جملهی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
من خیلی مداحی گوش میدم و تقریبا میتونم بگم 70 درصدش از پویانفره؛ ولی خب سعی میکنم برات از مداحهای مختلف بذارم: آه من الفراق و سلام کربلا و عزیزم حسین از پویانفر، سلام امام رضا از طلاجوران، چون به بی بی دل بستم از نریمانی، اومدم زیارتت با گریه با زاری از حدادیان، هرشب باید مجنونت شم از طاهری، تسبیحات حضرت زهرا و مادر غمخوار و اسلام شده زنده به این ماه محرم از رسولی (البته مهدی رسولی همه مداحیهاش دلی و زیباست)، رجائی کربلا و سفرة الی الله که عربی هستن، قیام میکنم از محمدی، عزیزم مهدی و مولانا حسین از اسدالهی، به طاها به یاسین از فانی، دوستداشتنی از نوشهور، انتخاب از قلیچ و هزاران مداحی دیگه😂 تازه اینا تکهی کوچکی از مخزن پلی لیست منن دختر😐 کلا همهی مداحیها (ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام) سرشار از نور و زیباییست به غیر از گزوزیها و لطمهزنی!
بارها دیدم چون مخالفشون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه که همسن منه بیاد و موافقشون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کمآوردن، به سنم گیر میدی نشانهی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطهی مستقیم داره، سنتی جاهلیست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جملهی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
من خیلی مداحی گوش میدم و تقریبا میتونم بگم 70 درصدش از پویانفره؛ ولی خب سعی میکنم برات از مداحهای م ...
ممنونم دمت گرم دختر همه رو دانلود کردم کیف کردم از سلیقت
فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست