2777
2789
دقیقا اصلا زحمات زن به چشم نمیاد تازه معتقدند بچه فقط برای مرده خدایی نکرده کار به جدایی برسه عمرا ب ...

منم ترکم چرا ندیم این چیزارو

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا الان دیگه دو تا داداش مثل هم نیستن چه برسه یه قومیت 🙆🏻‍♀️من خودم شیرازی ام شوهرم لر تو این فا ...

دقیقا انقار با چند میلیون ترک بودن میدونن 

انگشت های دستم با هم فرق دارن

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷

جز کاربرای مورد علاقه میییی قیز

توام همین طور خیلی انرژی مثبتی ازت خوشم میاد 😁

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم منم ترکم ولی بین ما همه اینجوری نیستن تعصب روهم همه دارن قربون شکل ماهت

عزیزم میگم بین اونا بیشتر دیدم 

قطعا تعصب رو همه دارن 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
وای جدی😐😑

منم  اولش باورم  نشد. کلی کلاااا سیستمشون با ما فرق داره.البته من  لر نیستم،جنوبیم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم اولش باورم نشد. کلی کلاااا سیستمشون با ما فرق داره.البته من لر نیستم،جنوبیم.

ولی کلا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم ترکم چرا ندیم این چیزارو

آدما طبق تجربه و چیزایی که اطرافشون دیدن نظر میدن دیگه عزیز دل شما ندیدی ولی من دیدم اطرافم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

چه با فرهنگگ

اره همیشه به ترکی قربون صدقش میره

ولی دوست من فارسه دیگه نمیدونم لر با ترک فرهنگاشون چقدر اختلاف داره شما توی انتخابت دقت کن عزیزم

به نام کاربری توجه نکن مشکل فنی پیش اومد🌱😊
منم اولش باورم نشد. کلی کلاااا سیستمشون با ما فرق داره.البته من لر نیستم،جنوبیم.

کدوم شهرش رفتین

پدر منم فارسن

خیلی ازشهر های ترک رفتیم

پارک جوجه زدیم

البته مامانم ترک ولی بخاطر من وبابام کلا فارسی حرف میزنه

حتی میریم شهرشون