2777
2789
غیرتی و متعصب عشق اول ننه اشون آبرو از آرامش مهم تره براشون رسمو رسوم هر شهرمون یکی نیست فرق داره

خیلی میترسم بعدا به مشکل بخوریم🤕

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲

وقتی میدونین سخته ازدواج نکنین دیگه کوبیدن ترکا لازم نیست که 

ترک و لر سخت کنار میاد باهم 

و اونایی که در مورد پسرای ترک نظر میدن همی مردای ترک رو دیدن ؟

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تعصب زیاد دارن رو قومیتشون و دعوا ها رو ربطش میدن به قومیت 

حداقل چیزی که من بین دوستام و خانواده هاشون دیدم این بوده  مثلا تو کلاسمون دعوا میشد طرف لر بود یا اصلا فارس بود 

دعوا رو ربطش میدادم به قومیت مثلا میگفتن شما لرا فلانید 

شما فارس های فلانید

ولی همه جا خوب و بد داره 

خوب هم بینشون بود 😁♥️

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

ترک و لر   اصللااا با هم  نمیخونن.یه  مثال کوچیک بزنم؟؟   دیشب   رفتیم  پارک  جوجه کباب کنیم،،،   توشهر  ترک ها که نمیگم... همه  با تعجب  بهمون  نگاه میکردن.   اصلا   مثل ما    اهل جوج و کوبیده زدن توی پارک  نیستن.  بشدت معذب شدیم و  زود جمع کردیم.           

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
وایییی دقیقاشوهر منم همش میگه ابرو ابرودهنمو سرویس کردهتوی مال و اموالشونم زنو شریک نمیدونن

دقیقا اصلا زحمات زن به چشم نمیاد 

تازه معتقدند بچه فقط برای مرده خدایی نکرده کار به جدایی برسه عمرا بچه رو بدن به مادرش 

خودم ترکم ولی حقیقتو نمیشه پنهان کرد 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وقتی میدونین سخته ازدواج نکنین دیگه کوبیدن ترکا لازم نیست که ترک و لر سخت کنار میاد باهم و اونایی که ...

والا الان دیگه دو تا داداش مثل هم نیستن 

چه برسه یه قومیت 🙆🏻‍♀️

من خودم شیرازی ام شوهرم لر 

تو این فامیل هم آدمای خوب هست هم بد 

واقعا نمیشه کلی نظر داد 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
تعصب زیاد دارن رو قومیتشون و دعوا ها رو ربطش میدن به قومیت حداقل چیزی که من بین دوستام و خانواده هاش ...

عزیزم منم ترکم ولی بین ما همه اینجوری نیستن تعصب روهم همه دارن قربون شکل ماهت 

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر وبرای اشتباهات خود، وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

خیلی میترسم بعدا به مشکل بخوریم🤕

من خودم ترکم تحمل اخلاق و رفتار هاشونو ندارم چه برسه از فرهنگ متفاوت باشی 

عاقلانه تصمیم بگیر

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دقیقا اصلا زحمات زن به چشم نمیاد تازه معتقدند بچه فقط برای مرده خدایی نکرده کار به جدایی برسه عمرا ب ...

ولی داری بی انصافی میکنی من اطرافم اینجورچیزی نمیبینم 

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر وبرای اشتباهات خود، وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

ترک و لر اصللااا با هم نمیخونن.یه مثال کوچیک بزنم؟؟ دیشب رفتیم پارک جوجه کباب کنیم،،، تو ...

وا عزیزم چه ربطی داره مامانم ترک

ما رفتیم پارک ها هم جوجه میزنن ولی شاید پارک درستی نرفتین

مثلا تبریز یه جا داره فقط میرن جوجه ..

تو هم ترکی 😂😂😍منم ترکمممم

سنه قوربان😍😘

ترک و لر اصللااا با هم نمیخونن.یه مثال کوچیک بزنم؟؟ دیشب رفتیم پارک جوجه کباب کنیم،،، تو ...

فرهنگ ها فرق داره 

عزیزم یعنی الان ترکا بد شدن و کباب ندیده ؟

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷