2777
2789
قاداسههههه

❤️❤️

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

سازگاری ندارم با اینجور ادما اصلا🤕

کلا     اخلاق و رفتار لرها   با ترک  ها  باهم‌نمیسازه عزیز.        من که خودم  شخصا دوس ندارم  دخترام  با ترک ها وصلت کنن. باید  بگردم  یه   جنوبی براشون پیدا کنم😂  

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم شهرش رفتینپدر منم فارسنخیلی ازشهر های ترک رفتیمپارک جوجه زدیمالبته مامانم ترک ولی بخاطر من وباب ...

بیا خصوصی بگم بهت  عزیزم

اینجا نگم  بهتره.   کل پارک های  شهرو  رفتیم...هیچ احدی  بغیر  از ما   جوج نمیزنه توپارک.ادم  از خجالت نمیدونه چه کنه😂😂😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
آدما طبق تجربه و چیزایی که اطرافشون دیدن نظر میدن دیگه عزیز دل شما ندیدی ولی من دیدم اطرافم

خب دیگه پس نمیشه در مورد همه ی ترکا گفتن اطرافیان شما محدود به نفرات کمی هستن نه چند ملیون ترک

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷

ببین من خودم ترکم و صادقانه اگه بخوام جواب بدم پیشنهادم اینه که با ترک هایی که ساکن مناطق ترک نشین هستند ازدواج نکنید اگه خودتون ترک نیستید(البته منظورم پسراشونه دختراشون خیلی خوبن)

ولی درکل

پسراشون خیلی مهربونن ، خانواده دوستن ، کاری و مسئولیت پذیرن اکثرا و حمایتگر هستن شدیداً ولیییی خانواده شون براشون مهمه و نمیتونن نسبت بهشون بی تفاوت باشن(منظورم پدر و مادر و خواهر و برادره) ، روی پوشش کمی حساسن (البته این فرد به فرد میتونه متفاوت باشه) ، بسیار بسیار آبرومند هستن و کلی بخوام بگم زنشونو فقط و فقط بره خودشون میخوان و تموم

خیلی مشکلی با کار کردن خانماشون بیرون خونه ندارن نسل های جدیدشون ولی قدیمیا معتقد بودن کار بیرون صفر تا صد فقط و فقط مختص مرده و کار خونه مختص زن و اینطوری تقسیم کار میکردن

اینم بگم که فقط کافیه قلقشو دست بگیرید دیگه زدید تو خال ولی ناشیانه رفتار کنید مشکل ساز میشه براتون ♥️