2777
2789
عنوان

كارما♻️❌🔁

151 بازدید | 17 پست

اينروزا بيشتر از هرچيزى بهش اعتقاد پيدا كردم

مطمئنم ما جواب همه كاراى خوب و بدمونو تو اين دنيا ميبينيم

من ي آدم ك مثل خيلياي شما ناخواسته دل كسايي ك بهم پيشنهاد دادن يا باهاشون بودم شكستم..

خودم پيشنهاد رابطه دادم يا پيشنهاد رابطه بقيرو قبول كردم ؛يهو ولشون كردم بدون اينكه دليلي بيارم...

واما حالا...

اينروزا دارم حس مرگ رو بمعناي واقعي تجربه ميكنم

سرم گرمه كارامه ولى همون وقت خاليمم همش گريس،حسرت ،حس خوردشدن غرور،شخصيت،احساسم ؛كه ي نامردى منو عاشق خودش كرد و رفت،،،

نگفت چرا ،فقط رفت

مواظب دل و احساس همديگه باشيم

خدايا منو ببخش...

بس كن ايرانى

امیدوارم حالتون دوباره خوب بشه💙

ولی اصلا به کارما اعتقاد ندارم

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان رابطه ها سست شده ربطی نداره به اینکه قبلا کسی رو نخواستی 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

توام منتطر کارما اون نمون، بلند شو از جات، هیچ کس به فکر گریه و ناله دیگری نیست، فقط خودمون حال دل خودمونو خوب می کنیم، بزن بر طبل بی عاری ، جز اون کاری از دستت برنمیاد ، چیه می خوای افسرده بشی

توام منتطر کارما اون نمون، بلند شو از جات، هیچ کس به فکر گریه و ناله دیگری نیست، فقط خودمون حال دل خ ...

نه اصلاااا دوس ندارم همچين بلايي سرش بياد

چون قبلش بايد عاشق يكى بشه،نميتونم تحمل كنم...

بس كن ايرانى
ربطي به كارما نداره . الان مردم بي حوصله شدن حوصله ي خودشونم ندارن .

اخه يكى غلط ميكنه وقتي حوصله خودشم نداره مياد از ي دختر بدبخت دلبرى ميكنه بعد ميزاره ميره،..

بس كن ايرانى
نه اصلاااا دوس ندارم همچين بلايي سرش بيادچون قبلش بايد عاشق يكى بشه،نميتونم تحمل كنم...

ای دل ای دل، چی بگم که دنیا یه کارایی سرمون میاره که طاقتشو نداریم ولی باز اونم تحمل می کنیم و از سر می گذره عزیز من