2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت مال چه شهریه شهر ما اگر پسر خونه و ماشین داشته باشه جز ۳ تکه بزرگ جهاز همه چیز با دختره حتی ...

همچین میگید همه چی حتی پرده های خونه داماد اولا که پرده برای خونه عروس وداماده دوما همون ۳تیکه بزرک کلی پولشه سوما چه شهر عجبب وغریبی دارید خونه ماشین عروسی نصف جهیزیه همه رو از داماد توقع دارید

بنظرم درصورتیکه داماد عروسی خوب ودهن پرکن طلای خوب ودهن پرکن وخونه خوب بگیره توقع بیجایی نیست که جهی ...

برام سرعقد فقط یه زنجیر ظریف گرفتن با تو گردنی..‌عیدانه هیچی نیاوردن.... عروسی گفتن درحد 15,نفر جمعیت و داخل خونه...داماد خونه و ماشین نداره....خونه که اجاره کرده داغون

برام سرعقد فقط یه زنجیر ظریف گرفتن با تو گردنی..‌عیدانه هیچی نیاوردن.... عروسی گفتن درحد 15,نفر جمعی ...

ما میگم ۲۰ و خرده ای سال پیش ازدواج کردیم و نه میدونستیم مستاجری چیه بی پولی چیه بیکاری چیه ،الان تو این دوره زمونه با اینهمه گرونی با اینهمه آگاهی چرا این آدمو انتخاب کردی حالا انتخابت میگیم اشکال نداره شاید دوستش داشتی نهایتا پا به پاش کار میکنی میسازین زندگیتونو،ولی اینهمه عذر میخوام ازت پررویی رو دیگه چطور میخوای باهاش بسازی ،اصلا چرا به تو میگه هر حرفی زد بگو من نمیدونم مامان بابام چیکار میکنن میخوای برو خودت بهشون بگو

ما میگم ۲۰ و خرده ای سال پیش ازدواج کردیم و نه میدونستیم مستاجری چیه بی پولی چیه بیکاری چیه ،الان تو ...

ممنون حرفات حق ...مشکل اینه خودم باهاش بحث کردم...باید میگفتم برو ب خودشون بگو...تا لال شه

ممنون حرفات حق ...مشکل اینه خودم باهاش بحث کردم...باید میگفتم برو ب خودشون بگو...تا لال شه

هر چی گفت بگو من نمیدونم میخوای ازشون بپرس،از این به بعد همین کار خودشو تو انجام بده ،بگو خونه خوب بگیر دهن پرکن ،عروسی بگیریم دهن پرکن .خیلی ریلکس بگو که نتونه گارد بگیره خلع سلاح بشه این جناب  ،جهاز خوب یه خونه خوب هم میخواد ،تو خونه داغون اثاثت خراب میشه 

اون دو زنه ها پولشون زیاده خیر ندیده ها😉

بالاخره هستش😁😂🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
جدی میگم ادم بیشعور همیشه بی درکه

ولی همون آدم بیشعوربازن فهمیده چنان رام میشه بیاوببین

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
شوهرتون خودشون در چه حد بودن ؟؟واقعا تو ازدواج هم پسر مهمه هم خانوادش هن این و طایفه و جد و آبادش بر ...

واقعا خداراشکر کن

پشت خنده ی من هزار تا گریه بود

همسرم بسیار خوب، دست و دلباز و وضع مالی خوب بود 

عروسی هم خوب گرفت

اما خانوادش یه پشت کوهی واقعی

از اون خانواده ها بودن که فقط پسرشون پول دار بود

فرهنگشون بسیار بسیار پایین

فقط به همین مشکلات ختم نمیشد

پسری ک خودش خوب باشه خانوادش خوب نباشن زندگی باهاش سخته

خانواده قد پسر مهمه👌👌👌👌👌🌹🌹🌹🌹