2777
2789
بیشعوری چه ربطی داره به اطلاعات،دوست خوبم اگه پسرامون شعوز داشته باشن هیچ وقت توی این شرایط اقتصاد خ ...

پسراندارن

میخواستم بگم بیشعورن گفتم بی ادبیه گفتم کم اطلاعن

اسی که زنه بایدزرنگ باشه😁😂🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

باور کنید خانما بخدا نمیخوام از خودمون تعریف کنیم عین حقیقته عربها همه چی با پسره ست و خودشون هم ممنون ما هستن

ولله بخدا دختر دسته‌گل آفتاب مهتاب ندیده هم خانمت میشه هم براش بچه بیاره هم زندگی براش بسازه هم احترام خودش و خانوادش رو داره کارهای خونه هم انجام بده بعد جهیزیه بخواد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسراندارنمیخواستم بگم بیشعورن گفتم بی ادبیه گفتم کم اطلاعناسی که زنه بایدزرنگ باشه😁😂🤣🤣

😂,ببین کسی  ک بیشعوره قطعا درک نداره توی همه زمینه ها توقعش بالاس،من یه دوستی داشتم بقدری بیشعور بود که طفلی کرونا گرفته بود وبا وجود بدبودن حالش همسرش ازش میخواست که تمکین کنه. 

باور کنید خانما بخدا نمیخوام از خودمون تعریف کنیم عین حقیقته عربها همه چی با پسره ست و خودشون هم ممن ...

عربهاخوبن ها

منم خدایی دوستشون دارم باادب ومهربون و....

ولی همینکه بعضیاشون۲زنه هستن من ترجیح میدم جهازکامل بدم😜😜

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
😂,ببین کسی ک بیشعوره قطعا درک نداره توی همه زمینه ها توقعش بالاس،من یه دوستی داشتم بقدری بیشعور بو ...

خب دوستت تمکین میکردبه شرط لب گرفتن😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

نخونده میگم شوهره خودش اه در بساط نداره

اخه ادم حسابی ندیدم تابحال ازین حرفا بزنه

همیشه ادمای گشنه اینطور ضعف هارو دارن

ولی ادم چشم سیر نه

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

طرف ما جهازو داماد میده

کدوم سمتین عروس شهر شما بشم😂

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....