2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهن پر کن یا چشم کور کن هر چی که هست اگر خونه نداری نخررررررررر. به جاش ماشین بخر

خونه نداره ماشین بخره؟!🙄🙄🙄🙄🙄🥴🥴🥴🥴🥴🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
شوهر منم همین بود و منم خوب گرفتمچون فهمیدم خانوادش اهل حرفن گفت یه جوری بگیر نتونن حرف در بیارنانقد ...

شوهرتون خودشون در چه حد بودن ؟؟

واقعا تو ازدواج هم پسر مهمه هم خانوادش هن این و طایفه و جد و آبادش 

برم خدارو شکر کنم همسرم با اینکه خیلی خیلی وضعشون خوبه همشون خیلی چشم و دل سیر و با اصالتن 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

واقعن دمت گرم...حرفت دهن پرکن بود

ببین اصلابابت دهن مردم کاری نکنید

اینوبه شوهرت هم یادبده

توزن ومدیرخونه هستی

شوهرهاعین پسربچه هاکم اطلاعن

توبایدیادبگیری گرگ باشی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
همینجور نگاش کردم...بلد نبودم جواب بدممیگ 300میلیون وام داری...باید جهاز عالی بیاری

۳۰۰ جهاززز عالی 🥴

تو مملکت خودمون رشد کرده این شاه پسر دیگه ان شالله؟؟ یکم شوت نیست از نظر ذهنی؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

همینجور نگاش کردم...بلد نبودم جواب بدممیگ 300میلیون وام داری...باید جهاز عالی بیاری

طلاهم بگیره بازم میخوای ببری خونه خودش بگو من در حد توانم میخرم برا پر کردن دهن دیگران خودت ی فکری بکن 

سلام

جهزیه دادن اشتباه ترین کار ممکنه،دقت کردید چقدر جدایی داره اتفاق میفته اونم به سادگی…خیانت،اعتیاد……

بعد همین دخترامون جهزیه دهن پر کن میبرن اونوقت خدایی نکرده زندگیشون به بن بست بخوره دختر طفلی میخواد با کلی ظرف وظروف لب پر شده وناقص برگرده،تازه این خوشبینانه ترین حالت ممکن بود خیلی از دخترامون بخاطر نداشتن پشتوانه ک میسوزنو میسازن،وگرنه اگه خانواده دختر همون پول رو برای دختر ملک بگیرن دخترامون دیگه بی پشتوانه نیستن دیگه نمیسوزنو بسازن

ببین اصلابابت دهن مردم کاری نکنیداینوبه شوهرت هم یادبدهتوزن ومدیرخونه هستیشوهرهاعین پسربچه هاکم اطلا ...

بیشعوری چه ربطی داره به اطلاعات،دوست خوبم اگه پسرامون شعوز داشته باشن هیچ وقت توی این شرایط اقتصاد خانواده رو تحت فشار قرار نمیدن