2777
2789
عنوان

این لکه چی بود دیگه؟!😔😔😔

423 بازدید | 28 پست

سلام دوستان. واستون پیش اومده که نزدیک پریود باهمسرتون نزدیکی داشته باشین و بعدش لکه ببینین؟

من 4روز به پریودم مونده. توی اقدامم و این ماه خیلی امیدوارم به بارداری. یعنی یه سری علائم دارم که نمیدونم درسته یا تلقینه. 

یک ساعت پیش باهمسرم نزدیکی داشتم. بعدش یه لک صورتی خیلی کمرنگ دیدم.

پریودم نمیتونه باشه چون 4روز جلو نمیندازم.من همیشه عقب میندازم. امکان داره حامله بوده باشم و بهش آسیب رسیده باشه؟  

الان تخمدان راستم تیر میکشه. چیکارکنم؟ بااستراحت خوب میشم؟

خیلی دلم گرفت😢

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم دقیقا مثل شما شدم الانم تاپیک زدم😭😭

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)

کی تشکیل شد که بخاد اسیب ببینه   نه عزیزم نگران نباش اگر باردار باشی با نزدیکی اسیبی بش نمیرسه چون الان اصلا چیزی نیست که اذیت شه ، شایدم لکه لانه گزینی بوده باشه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
نه بابا. اگه حامله باشی به این زودی هیچیش نمیشه. نگران نباش

امیدوارم همینطور باشه.ممنون😔

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

من خیلی استرس گرفتم میگم نکنه خامله بودم و نابودش کردم😭😭

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)
احتمالا خراش خوردی ولی تا ۴روز دیگه اقدام نرو یا خیلی با احتیاط برو

همین امشبم اصلا دلم نمیخواست نزدیکی داشته باشیم.ولی نمیتونم نه بگم😥