2777
2789
عنوان

مشاوره تحصیلی

77 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من مشاور تحصیلی هستم دوره های مشاوره اصولی دیدم میتونم بهتون توی پیشرفت ئرساتون کمک کنم بهم بگین و اینگه دو روز هم مشاوره رایگان میدم بهتون

هزینه برا رشته تجربی پشت کنکوری چنده؟

بستگی به طرح مشاوره ای که میخواین داره 

برنامه ریزی هفتگی به مدت یک ماه چک کردن کار های روزانه و همچنین ازمون هفتگی و تماس تلفنی 350 تومنه 

طرح مشاوره روزانه  هر روز با هم تماس تلفنی داریم برنامه روزانه و فعالیت کلی شما صورت چند ساعت یکبار چک میشه ازمون در پایان روز ازتون ازمون میگیرم این طرح هفته ای 150 تومنه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بستگی به طرح مشاوره ای که میخواین داره برنامه ریزی هفتگی به مدت یک ماه چک کردن کار های روزانه و همچن ...

خودتون دانشجوی چه رشته ای هستین؟

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

من دانشجوی دندان پزشکی بندرعباس هستم

از الان میشه دندون قبول شد با پایه صفر؟

اگه از مهر شروع کنم؟با خودتون؟

از الان میشه دندون قبول شد با پایه صفر؟اگه از مهر شروع کنم؟با خودتون؟

عزیزم احتمال هیچی صفر نیست منم خودم پایم صفر بود  میخوای شمارتو بهم بده بهت زنگ میزنم با هم صحبت میکنیم

عزیزم احتمال هیچی صفر نیست منم خودم پایم صفر بود میخوای شمارتو بهم بده بهت زنگ میزنم با هم صحبت میک ...

باشه عزیزم بهت درخواست میدم

واسه انتخاب رشته میتونید کمک کنید؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بله عزیزم شمارتون رو بدین باهاتون تماس میگیرم

عزیزم هزینه اش چقد میشه واسه انتخاب رشته؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

700 تومن

شمارتو بفرس شخصی