2777
2789
عنوان

خرما نارس خریدم جنوبیهای عزیز چ کنم

1163 بازدید | 52 پست

سه روز قبل خریدم از مسیر بندر. دیروز ک رسیدیم دونه دونه جدا کروم بسته بندی کردم گداشتم فریزر . اینجوری میرسه و بعد ک بردارم سیاه و رسیده میشه؟ چ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهههه اینکه خارک هس فقط روی درختش تبدیل به خرما میشه بیرون نهایت میگنده تو فریزم همینجوری میمونه فقط بعدا دیگه طعم نداره و ترد نیس

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
نهههه اینکه خارک هس فقط روی درختش تبدیل به خرما میشه بیرون نهایت میگنده تو فریزم همینجوری میمونه فقط ...

سلام خوبی عزیزم 

فرآوری خرما روی درخت نیست توی ظرف فشرده می کنن بهش میگن چپسه

اول می شورن، خشک می کنن

بعد بسته بندی توی آفتاب می زارن شیره اش بیرون بیاد 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

توی فریزر تازه می مونن

ولی خرما نمیشن

بالاتر توضیح دادم روش کار رو 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
توی فریزر تازه می موننولی خرما نمیشنبالاتر توضیح دادم روش کار رو

این بنده خدا خارک قرمز رو دون کرده گذاشته تو فریزر.

اینجوری که سیاه و رسیده نمیشن نه؟

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
سلام خوبی عزیزم فرآوری خرما روی درخت نیست توی ظرف فشرده می کنن بهش میگن چپسهاول می شورن، خشک می کننب ...

سلام گل.فدات😘تو چطوری...مگه نه روی درخت باید برسه بعد کامل میچینین میارن پایین دونه دونه جدا میکنن و توی ظرف بسته بندی میذارنش که شیره بده واینا؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚