2777
2789
عنوان

پدرشوهر

933 بازدید | 26 پست

خانوما بگین جواب این پدرشوهرمو  مادرشوهرموچی بدم..نامزدم و بعد از ماه صفر عروسیمه...کل هزینه های عروسی پای نامزدمه...من به نامزدم گفتم خونه ۷۰ تا۸۰ متری بگیریم 

دیشب پدر شوهرم میگه خونه ۵۰ متری بگیرید ..گیردادن خونه ۵۰ متری بگیریم البته منظورم اجارست...جواب اینا رو چی بدم ...یه جور که بی احترامی نشه فقط.بابا وقتی نامزدم داره میگیره خونه رو اینا چرا میگن چند متری اجاره کنیم 

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وای چه پرو بگو من تو خونه کوچیک دلم میگیره بعدم وسایلم زیاده جا نمیشه بعدم وقتی قراره اجاره کنیم تفاوت چندانی نداره ۲۰ متر تو قیمت تو چیزی نیاز نیست به اونا بگی در اصل تو خلوت به نامزدت بگو حرف دلتو با دلبری

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
نه عزیزم اتفاقا چون جهزیم خیلی خوبه تو خونه ۵۰ متری خودشو نشون نمیده

سیاست داشته۰باش

شوهرتو قانع کن بنداز جلو

تو جلوشون بگو چشم

شوهرت مخالفت کنه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
وای چه پرو بگو من تو خونه کوچیک دلم میگیره بعدم وسایلم زیاده جا نمیشه بعدم وقتی قراره اجاره کنیم تفا ...

اتفاقا گفتم با خنده هم گفتم که فکرنکنه من پرو هستم فقط گفتم تو خونه کوچیک من دلم میگیره...

من حرصم ازاین درمیاد که حالا خوبه پول اجاره خونه رو نامزدم میخواد بده باز اگه خودشون میدادن من به ۳۰ متریشم رازی بودم😁😁😁😂

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز