2821
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 26 پست

رفتید خونه ببینید از هر کدوم خوشت اومد دورو ور شوهرتو بگیر قربون صدقش برو بگو خداکنه پولمون برسه به اینجا

برات جونشم میده

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

گفتم تو خونه کوچیک من دلم میگیره پدر شوهرم گفت  از بابات پول بگیر بذار رو پول پیش خونه ۱۵۰ متری بگیر.

میدونید منظورش ینی چی ...ینی جیب پسر منو خالی نکن

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفتم تو خونه کوچیک من دلم میگیره پدر شوهرم گفت  از بابات پول بگیر بذار رو پول پیش خونه ۱۵۰ متری ...

ودر حالیکه خودش واس عروسی پسرش  برای هزار تومن دست تو جیب مبارکش نکرده

جدیدا پدر شوهرا انگار جایگاه مادر شوهرو گرفتن

خدایااااا, کاش یک در صد دختر خودشونو میزاشتن جای عروس بعد میدیدن اگه پدر شوهر یا هر کس دیگه باهاش اینجوری رفتار میکرد چه حالی میشدن

خدایا هر کی هر آرزویی برام کرد اول به خودش بِده..🙏😊🌹

این که خوبه پدر شوهر من یه قرون پول که نداد هیچ تازه من میگفتم تلوزیون ۴۶ بگیرم بعد پدر شوهرم فضول گفت میخواید چیکار همون ۴۰ بگیر بهتره منم تو دلم گفتم گور بابات و کار خودمو کردم.رو بهشون نده عزیزم از الان

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

بگو باشه . بعد برو هر خونه ای که دوس داشتی بگیر. بعد که دید بگو از همین خوشمون اومد

گرفتیم‌ . بحث الکیم نکن حوصله داری

سلطان غم مادر..... (از وقتی خودم بچه دار شدم فهمیدم😁)

عزززیزززم خودتون اجازه میدین دخالت کنن اصلا دلیلی نداره جلوی اونا صحبت کنین راجع ب این مسایل من با اینکه خونواده شوهرم هزینه خونه مونو بدن ولی ما رفتیم خونه دیدیم بعد  سر قولنامه بهشون زنگ زدیم بیان از اول قاطع برخورد کنین

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
چقدر بد من از حرف پدرشوهر ت خیلی ناراحت شدم پول نمیده فقط بلده دخالت کنه اههههه

همونو بگو همینش حرص درمیاره تو همه چی دخالت میکنن