سلام خانما یه راهنمایی میخوام اطراف گاز ما پر مورچس هرچه قدر تمیز میکنم فایده ندارد بعد هربار آشپزی کاملا تمیز میکنم ولی گارمون رو میزیه و دایم رفت و چند دارن زیر گاز حتی مجبور شدم دور تا دورش چسب بزنم ولی حرارت گاهی چسب رو شل میکنه باز میان بیرون چون دور گاز هم هست نمیتونم سم بریزم میخک و سرمه و...استفاده کردم بی فایده بوده کسی اگه راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
تو کع یا دیوار یه جایی شکاف باید باشه .شکاف ها رو پر کن با سیمان سفید دیگه نمیان یه سره باید چک کنی راه لونشونو ببندی .تو خونه قبلی ما از تو پریز برق میومدن ...
باور میکنی سوراخشون رو پیدا میکنم از یه جا دیگه سر در میارم دور پریز هم چسب زدم موندم اصلا اینا دی ...
آره می دونم چی میگی واسه همین یه سره باید چک کنی لااقل کمتر بشن .خونه یکم قدیمی میشه اینها سر و کلشون پیدا میشه و گرم شدن زمین هم کلا بهشون کمک کرده اصلا جمعیتشون زیاد شده .ما قدیما تو روستا زندگی می کردیم خونه ویلایی حیوونم داشتیم ولی اصلا مورجه نبود چون هوا کلا خنک تر بود ولی الان همه جا هست حتی تو آپار تمان ها هم به وفور پیدا میشه .