2777
2789
عنوان

مورچه

188 بازدید | 19 پست

سلام خانما یه راهنمایی می‌خوام اطراف گاز ما پر مورچس هرچه قدر تمیز میکنم فایده ندارد بعد هربار آشپزی کاملا تمیز میکنم ولی گارمون رو میزیه و دایم رفت و چند دارن زیر گاز حتی مجبور شدم دور تا دورش چسب بزنم ولی حرارت گاهی چسب رو شل می‌کنه باز میان بیرون چون دور گاز هم هست نمیتونم سم بریزم میخک و سرمه و...استفاده کردم بی فایده بوده کسی اگه راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد

راه حلت فقط سمه 

دور گاز منم بودن سم ریختم و تمام

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه حلت فقط سمه دور گاز منم بودن سم ریختم و تمام

فکر کنم وقتی میرم سفر باید دورش رو خالی کنم سم بریزم چاره ای نیست

ای لعنت به مورچه من با سوراخشون مورچه کش زدم یه مدت میرن دوباره میان😬

من این روزا کارم شده جنگیدن با مورچه اصلا دیگه خسته سدم

تو کع یا دیوار یه جایی شکاف باید باشه .شکاف ها رو پر کن با سیمان سفید دیگه نمیان یه سره باید چک کنی ...

باور می‌کنی سوراخشون رو پیدا میکنم از یه جا دیگه سر در میارم دور پریز هم چسب زدم  موندم اصلا اینا دیگه چه مدل موجوداتین

ما هم تو خونمون زیاد شدن رو دیوارا رو سوراخ کردن 🤦‍♀️

یعنی پشتکاری که اینا دارن واسم عجیب اصلا ول کن نیستن 

باور می‌کنی سوراخشون رو پیدا میکنم از یه جا دیگه سر در میارم دور پریز هم چسب زدم موندم اصلا اینا دی ...

آره می دونم چی میگی واسه همین یه سره باید چک کنی لااقل کمتر بشن .خونه یکم قدیمی میشه اینها سر و کلشون پیدا میشه و گرم شدن زمین هم کلا بهشون کمک کرده اصلا جمعیتشون زیاد شده .ما قدیما تو روستا زندگی می کردیم خونه ویلایی حیوونم داشتیم ولی اصلا مورجه نبود چون هوا کلا خنک تر بود ولی الان همه جا هست  حتی تو آپار تمان ها هم به وفور پیدا میشه .

آره می دونم چی میگی واسه همین یه سره باید چک کنی لااقل کمتر بشن .خونه یکم قدیمی میشه اینها سر و کلشو ...

آره واقعا خونه ماهم آپارتمان روزی چندبار چک میکنم دپرگاز رو دایم با شیشه پاک کن تمیز میکنم اصلا جون سخت شدن رایت میگی قدیما لنقدر نبود