2777
2789
عنوان

مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست
من سال قبل با پسرمرفتیم مشهدهمسرم فوت شدهپسرم رو با خودم میبردم تو جاهایی که میگردن ادم رو همش میگفت ...

الان نمیتونم پسرم رو ببرم مشهد حرم زیارت کنه

زن ها گروهی هستند بچه هامو میخوام ببزم خودمون وسعمون نمیرسه بریم قیمتش مناسبه بخاطر گروهی 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

وسعمون نمیرسه با شوهرم بریم زن های گروهی دارند میرندهزینه کم میگیرند قیمتش مناسبه بچه ام مشهد دوست د ...

عزیزم پاشو بیانگران نباش بچه هات روطرف اقایون میگردن میان بیرون تاوقتی خودتونم بیرون هستین شهرما انقدرامنیت داره که برات روزای خوش وخاطره انگیزی بسازه نگران هیچی نباش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من۴۰ساله مشهدم خداشاهده اینوندیدم😂😂تورواق ها اجازه نمیدن چون بچه هابزرگن وخانما اون توراحتن

متوجه منظورتون نشدم

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

اونکه شما میگی دستگاهیه که اگه بمب یاچاقو وچیزی باشه مشخص میشه اون دستگاه به بدن ادم نمیخوره بعدشم ت ...

پسرم نه سالش هست،

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
پسرم نه سالش هست،

عزیزم نگران نباش بچه های مارو وخودمون روازبچگی گشتن هیچکارم نشدیم پاشوبیادلتوبدنکن من میگم بهشون کلی خوش،میگذره تورواقها انقدرشلوغه که نمیتونی بری هم توصحن بشینین ولی بچه هاکلی ذوق میکنن

الان نمیتونم پسرم رو ببرم مشهد حرم زیارت کنه زن ها گروهی هستند بچه هامو میخوام ببزم خودمون وسعمون نم ...

چرا بعدش تو حیاطهاباهم بودیم و نشسته بودیم،

ولیتو حیاطش هم انقدر بهت تذکر میدن که خودت خسته میشی

یه اقا که خادم هم نبود به جوراب خاله ام گیر داده بود،واقعا بعضی رفتارا زشتو زننده هست

جوراب خالم مشکی بود و کمی نازک بود

اقاهه وسط صحن اومده میگه چرا جورابتون نازکه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
عزیزم پاشو بیانگران نباش بچه هات روطرف اقایون میگردن میان بیرون تاوقتی خودتونم بیرون هستین شهرما انق ...

این بنده خدا یکسره بهم میگه نبر اذیتت میکنن اجازه زیارت بهت نمیدن 

بچه هام بهم وصلن ازم جدا نمیشن میترسم گم بشند 

خانمه میگه بایستی زیارت سمت مردانه بکنند بچه ها

بچه ام گم میشه میدونم 

منو مامانمم نیخاستیم تنها بریم با خواهرم و داداشم ک کوچیکن دقیقه نود بابام گفت میام با اون رفتیم اگر ...

میان مشهدبهترین امکانات رودارین ارزونترین جای تفریحی رومیرین تهشم میان پشت سرمون چرت وپرت میگین متاسفم فقط ماهفته پیش رفتیم شمال براسرویس بهداشتی پول دادیم هرپارکینگ که رفتیم ۱۰برابرمشهدپول دادیم سوئیت های قدیمی وبدردنخور رو چندین برابربهترین سوئیت های خودمون پول دادیم هرچیزیو ده برابرمشهدخریدیم تهش بدرفتاری دیدیم ولی انقدرشرف دارم که میزارم پای حساب طرف نه شهرش

عزیزم نگران نباش بچه های مارو وخودمون روازبچگی گشتن هیچکارم نشدیم پاشوبیادلتوبدنکن من میگم بهشون کلی ...

بله اومدیم و خوش گذشت

ولی میتونن سیستم ایست و بازرسی رو تغییر بدن

این بنده خدا یکسره بهم میگه نبر اذیتت میکنن اجازه زیارت بهت نمیدن بچه هام بهم وصلن ازم جدا نمیشن میت ...

اون خانم حتماخودش حوصله بچه نداره اینومیگه پسرمن۱۱سالشه خودش میره پشت ضریح وقتی مواظب بچت باشی چراگم بشه منکه تاحالاندیدم کسی بچش گم بشه یادنبال بگرده نگران نباش امنه حرم

اون خانم حتماخودش حوصله بچه نداره اینومیگه پسرمن۱۱سالشه خودش میره پشت ضریح وقتی مواظب بچت باشی چراگم ...

چون میگه سمت خانم ها اجازه نمیدن بچه ها پیشم باشند

بچه ها خودشون جدا برند سمت مردانه زیارت کنند

بخاطر این میگم میترسم گم بشن بدزدنش 

میان مشهدبهترین امکانات رودارین ارزونترین جای تفریحی رومیرین تهشم میان پشت سرمون چرت وپرت میگین متاس ...

خاهرم دستشویش گرفت کفشام تحویل کفشداری بود خیلی دور با جوراب رفتم تو دستشویی کسی بهم کفشش رو نداد

رفتیم بازار شما یارو دوتا دمنوش خورد ما داد زبون بازی کرد در صورتی ک چیز خاصی نگرفتیم ۱ تومن کارت کشید 

سوار تاکسی میشدیم میخاست ادرس بپرسه اصلا نکاه نمیکردن

دیک نگم ک شب از دست دستفروش ها نمیتونستیم بیرو در بیایم شما درست میگین همه جا استثنا وجود داره ادم های خوب هم دیدم ولی متاسفانه کم بودن