2777
2789
عنوان

وظیفه ی زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 115 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرد ها که دشمن ما نیستن که ازشون حمایت نکنیم نمی‌دونم کی قراره جنگ جنسیتی رو تمومش کنید

نه .میگیم وقتی قااانونمون میگه زن می‌تونه در قبال کارهای منزل پول مطالبه کنه از همسرش .چرا گفتن و گرفتنش زننده هست؟

چشم دیگه از این کلمه استفاده نمیکنم.چه حرفایی زدم مگه؟

ببین قانون برا وقتی که زن و شوهر مشکل دارن و میخوان جدا بشن واسه همین دنبال گرفتن حق و حقوق هستن وگرنه تو زندگی مشترک عملا کاربردی نداره این حرفا و براساس توافق و عرف جامعه زندگی میچرخه 

به نظرم دنبال این حرفا نباش اصلا 

نه .میگیم وقتی قااانونمون میگه زن می‌تونه در قبال کارهای منزل پول مطالبه کنه از همسرش .چرا گفتن و گر ...

خب عزیزم خانمها بالاخره ماهیانه یه پولی از همسرشون میگیرن دیگه 

خب این همون پوله دیگه 

شما دنبال چه پول دیگه ایی هستی 🤔🤔

ببین قانون برا وقتی که زن و شوهر مشکل دارن و میخوان جدا بشن واسه همین دنبال گرفتن حق و حقوق هستن وگر ...

اون موقع که به مشکل وجدایی خوردن که دیگه آقا عمرا به زن حقش رو بده!من احساس میکنم زنها باید یاد بگیرن که در طول زندگی حقشون رو بگیرن .

اون موقع که به مشکل وجدایی خوردن که دیگه آقا عمرا به زن حقش رو بده!من احساس میکنم زنها باید یاد بگیر ...

مهریه رو اگه بتونن میپیچونن ولی نفقه و اجرت المثل رو نمیشه پیچوند 

حالا شما اینقده حرف از حق و حقوق تو زندگیت بزن تا اخد اون زندگی رو از هم بپاشونی 

خب عزیزم خانمها بالاخره ماهیانه یه پولی از همسرشون میگیرن دیگه خب این همون پوله دیگه شما دنبال چه پو ...

این پول همون پول دیگه!!!خب باز برگشتیم سر خونه اول.یعنی کارخونه کردی بچه آوردی تمکین کردی و شوهر بابتش پووول بهت داد؟

این پول همون پول دیگه!!!خب باز برگشتیم سر خونه اول.یعنی کارخونه کردی بچه آوردی تمکین کردی و شوهر باب ...

اره ولی بالا سر شوهر واینمیستیم که حتما پول بده فلان قدر بده اگه پول ندی تمکین نمیکنم غذا درست نمیکنم به بچه نمیرسم و ... این اسمش حقوق نیس چون حقوق باید سر وقت باشه واگه حقوقتو ندن دیگه کار نمیکنی 

ولی تو زندگیه مشترک با هم توافق میکنیم گاهی هم ممکنه همسر پول دستش نباشه و چند ماهی پول نگیریم گاهی ممکنه خودش دلش بخواد بیشتر بهت پول بده گاهی اون پول رو بصورت هدیه بهت میده و چیزی رو که دوست داری برات میخره

کلا توافق و از روی محبت همسره نه از روی قوانین

این پول همون پول دیگه!!!خب باز برگشتیم سر خونه اول.یعنی کارخونه کردی بچه آوردی تمکین کردی و شوهر باب ...

از طرفی هم با این طرز فکر شما اگه زن زمانی مشکل داشته باشه و به هر دلیلی نتونه تمکبن کنه مرد رو برای یه مدت ،

مرد باید بگه منم بهت نه پول نه خورد و خوراکت  نه خرج رخت و لباست رو نمیدم تا هر وقت تونستی تمکین کنی بیا پولت رو بگیر!!!!!!

اونوقت این اسمش زندگیه مشترکه 🤔🤔

آیا همه زنها شوهران پولدار دارن و شوهر کاملا تاملینشون میکنه؟از نظر قانون مرد بابت سرویس ج ن س ی که ...

خب الان همه دنبال شوهر پولداره 

کسی نمیاد که زن آدم متوسط یا فقیر بشه که 

مرد 
از طرفی هم با این طرز فکر شما اگه زن زمانی مشکل داشته باشه و به هر دلیلی نتونه تمکبن کنه مرد رو برای ...

حرفات کاملاااا درست . وباهات موافقم. ولی قانون چیز دیگه ای میگه .میگه زن می‌تونه بابت انجام کارهای خونه پول مطالبه کنه!وهمین زن اگر تمکین نکنه نفقش قطع میشه!ایجاد حق طلاق برای زوج،وگرفتن اجازه مجدد ازدواج زوج.همین قدر چندش🤮.

حرفات کاملاااا درست . وباهات موافقم. ولی قانون چیز دیگه ای میگه .میگه زن می‌تونه بابت انجام کارهای خ ...

خب ببین  بالاخره قانون باید برای زن و مرد یه وظایفی رو در نظر بگیره که در زمان اختلاف بین زن و شوهر بتونه قانون وصع کنه 

زن تمکین و مرد هم نفقه و اجرت المثل 

ولی با این قانونها نمیشه زندگی کرد اینا فقط واسه زمان اختلافه 

خب ببین بالاخره قانون باید برای زن و مرد یه وظایفی رو در نظر بگیره که در زمان اختلاف بین زن و شوهر ...

موقع اختلاف که زن اصلا تمایلی به تمکین نداره مرد هم تمایلی به دادن اجرت المثل ونفقه.