2777
2789
عنوان

وظیفه ی زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 115 پست
خب ببین بالاخره قانون باید برای زن و مرد یه وظایفی رو در نظر بگیره که در زمان اختلاف بین زن و شوهر ...

آقا از اول صحبت این بود که قانون میگه زن بابت کارخونه میتونه پول بگیره از شوهرش. و در ازای تمکین نفقه و..ولی بعضی خانوما میگن نههههه مگه برده ایم که سرویس ج ن س ی بدیم بابتش خرج ونفقه و...بگیرم و بابت کارخونه پول.وشما میگی اینا فقط برای زمان اختلافه.ولی خودت هم داری پول میگیری!به اسم مبلغ ماهیانه که آقا باید به خانم بده.زمان اختلاف مثلاً مرد خیانت میکنه اون تمکین ونفقه و... دیگه بدرد نمیخوره .مِهرم و...حلال جونم آزاد. از بس اذیت میشن!پس کی بگیریم این حق وحقوقمون رو!مهریه و نفقه هم که تا جایی که بتونن از زیرش در میرن سعی میکنن یه قرون به زن ندن و ابرو و روان زن رو داغون میکنن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون زندگی فرداد داخل کتاب ها نیست زندگی تعامله کار خونه مشترک بین هر دو طرف هست

حرفت درسته زندگی تعامله.گاهی اوقات زن هشتاد می‌زاره مرد بیست.گاهی هم مرد صدش رو می‌زاره وزن هیچ..ولی اگر بحث جدایی و طلاق شد اون موقع مرد ازیر مهریه در میره خونه و اموالی که باهم بدست آوردن رو مرد میزنه به نام خانوادش که به زن هیچی نده!اون موقع تکلیف اون زن چیه؟

حرفت درسته زندگی تعامله.گاهی اوقات زن هشتاد می‌زاره مرد بیست.گاهی هم مرد صدش رو می‌زاره وزن هیچ..ولی ...

من قانون رو وضع نکردم که بتونم پاسخ بدم 

ولی از من خواهرانه داشته باشید تا دستتون توی جیبتون نرفته ازدواج نکنید 

یا به هر طریقی استقلال مالی داشته باشید 

و در کل مرد باید انصاف داشته باشه چه زن شاغل باشه و چه نباشه اموال رو‌نصف به نام خودش و نصف به نام زن بزنه 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
بله متأسفانه.چون آقایون توی شنیدن این قسمت از قانون کَر شدن.من که از خودم نمی‌گم .میگن چرا وقتی توی ...

درسته که شرعا و قانونا باید بدهند و خداوند تعیین کرده و اولین نفر پیغمبر اجرا کردند 

حالا به نظرتون خدا چرا چنین قانونی گذاشته؟؟؟ 

منظور همون بوده که آقایان محترم قدر زنتون رو بدونید 

اون ۹ ماه بارداری سخت تحمل می کنه با درد وصف ناپذیری چندین بچه سالم و زیبا برات میاره ... بهت وفاداره و پاک دامنه 

امانت دار زندگی ات ... در خدمت خواسته های مرده  هرچی که هست 

تا ۲ سال بچه کوچکش شیر میده که این باعث میشه... (کاربران باز منو نزنید ها)   کمبود کلسیم... بگیره زودتر از آقایان دچار پادرد و آرتروز میشه (البته رستم زاده ها رو نمی گم)  بعضی خانم ها خصوصا مادرهامون بین سن ۵۰ و ۶۰ دچار پادرد و اینا میشن 

بعد حالا مرد که نه بارداری تحمل می کنه و نه درد زایمان و نه ۲ سال شیر میده یک اجرتالمثل به زنش بده باعث دلگرمی زن به زندگی میشه 

خداوند در سوره نسا خیلی هم به ابراز محبت و عشق و علاقه از سمت مرد به زن سفارش کرده 

می دونم مردها نمی دن 

هنر دارن برن همون نفقه زن و بچشون درست و کامل  بدن 

کاملااادرست .یه سوال ؟پس چرا موقع طلاق زندگی داخل کتاب هاست؟میگن هرچی کتاب قانون بگه!

عزیزم چون ۴ تا مرد قانون نشستن پشت میز از شوهرای بوقمون..... حمایت می کنند نه از زنها 

حق زنهارو پایمال می کنند