2777
2789
عنوان

وظیفه ی زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 115 پست

معتقدم کلمه وظیفه گند میزنه به ازدواج

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نتیجه تربیت مامان های خودمون و دیگرانه

مادرهای قبل اگه پسرهارو درست تربیت میکردن مردهارو خیلی پرو نمیکردن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کلا متنی که نوشتی نشونه خود فروشیه. یعنی چی فقط تمکین کنی و پول بهت بده.  اگر بچه نداره و عذری نداره زن خودشم باید کار کنه. کار خونه هم نصف بشه. هزینه ها نصف بشه. نگهداری بچه ها نصف بشه...

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

وای خدایا کی نسل شما منظره میشه اخه؟؟؟ مگه زن برده جنسی که به خاطر لذت زن و شواریز بخواد پول بگیره؟ ...

با حرفات موافقم .از این قانونمون حالم بهم میخوره که میگن زن فقط باید تمکین عام و خاص کنه!وبابتش مرد باید خرجش رو بده🤮

موادغذایی روهم که میخرن میخواد جونشون دربیاد حالا شماحرف مهریه و خرجی میزنی   اینا فقط اسمش حقه زنه بخوای به اصطلاح حقتو بگیری میشی زن ناسازگار و زندگی نکن و بدردنخور

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
اونا فقط تو قانون نوشته شده واقعیت چیز دیگست، اگه زن یه روز نتونه یه کارو انجام بده مرده هزاران حرف ...

بعععضی از آقایون بله.دیدم همون اقایونی که از کار خونه زن ایراد میگیرن که صبح تا شب مگه شما زنها تو خونه غیر از خوردن و خوابیدن چیکار میکنید:خودش حقوق و درآمد خییلی کمی داره

چون به آقایون احترام میذارم،؟ آخه واقعا این خانم منطقی می‌کنه بابت کار خونه پول بگیره،باورم نمیشهمگه ...

من نمیخواهم بابت کارخونه پول بگیرم.حرفم اینه کهر چراا  قانون اینجوری میگه؟که زن درقبال خرجش ویتامین نیازهای باید تمکین خاص و عام داشته باشه و در ازای کارهای منزل می‌تونه پول مطالبه کنه؟

فکر میکنی به خواستگار بگی بابت هر کاری می خوای پول بگیری چه فکری راجع به شما میکنه و چه برخوردی میکن ...

بله متأسفانه.چون آقایون توی شنیدن این قسمت از قانون کَر شدن.من که از خودم نمی‌گم .میگن چرا وقتی توی قانونمون هست اجرا شدنش زننده هست؟