2777
2789
عنوان

شوهر علیلم

148 بازدید | 3 پست

انگار زندگی مایکطرفه هستش تا من مخبت میکنم یکطرفه اونم یه هن وهونی میگه تا نکنم دست بکشم صدپشت غریبه ایم  به هم 

من حتی راضی نیستم جایی باهم حضور داشته باشیم چون یالاله یا فقط بادیگران حرف میزنه 

یه چیزی بشه ازس بپرسم میگه میخوای چکار بدونی مگه تومیشناسی طرفو که حالا یه ماجراییم بوده باشه من بیام بشینم تعریف

اره بعضی مردا بیرون واسه بقیه خیلی شیرین زبونن واسه خونواده و زن بچه خودشون توی خونه میشن سگ البته بعضیاشونا باید ی جوری و ی موقعی ک سر حالن ازشون دلیلشو بخای یا کم کم باهاش شب موقعی ک سرحاله و دورهمین صحبت کنین و ب حرفش بیارین

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه نمیاد مال من جلو بقیه عارش میاد بامن حرف بزنه

پس اینجوریه تو هم ی مدت محل نزار بهش با بقیه سرگرم باش یا اگه صدات کرد بگو صب کن حالا دارم حرف میزنم مثلن با فلانی.بزار شاید اینجوری متوجه رفتار زشتش بشه

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق