2777
2789

دخترا من پارسال تو یه مدرسه خصوصی درس میدادم اما من خجالت میکشیدم حقوق بپرسم تا ماه مهر که تمام شد برام یکو پونصد ریختن بالاترین حقوقی که گرفتم دو سیصد بود بعد من کل روز هفته به جز یه روز نمیرفتم 

بعد هی از من کار میخواستن اینکارو کن اونکارو کن بچه ها نباید حرف بزننن لباس پوشیدنمون باید طبق سلیقه اونا باشه مانتو خیلی بلند و ناخن و این چیزا ممنوع بعد میگفت نباید همش بشینید بعد من ادمیم زود بهم بر میخوره کسی چیزی بهم بگه تا از کارم ایراد نگیره همش سرپا بودم تا دیسک گرفتم 

الان برای سال جدید فرستاد دنبالمون جلسه اما همش خودش حرف میزد میگفت من می دونم کسی از شما نیاز به این پول نداره و خانواده و شوهراتون اوضاع مالیشون خوبه ولی شما برای تجربه و فلان 

الان تازه پی داده یه کلیپ که ایده بگیر برای بچه ها همچین چیزی درست کن از الان خودت اماده کن 

ولی من فردا مبخوام برم مدرسه حقوق بپرسم اگه کم بود مثل پارسال نمیخوام بمونم ولی چون اخلاقشون خوبه و اینا حتی روم نمیشه و اینکه دیر دارم میرم یه ماه مونده بگم دیگه نمیخوام ماه پیش اخه رفتم نبودن

نمی دونم چه کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلط کرده، با اینکارا خیلی خیلی ببخشید داره خرتون مبکنه، ینی چی نیاز به پول ندارین، گیریم که نیاز به پول نداره کسی، باید بره مفت واسه یکی دیگه حمالی کنه؟؟؟؟ خب میخاد طرف اصلا پولشو آتیش ب نه به تو چه بگو، اصلا نری ها، یعنی خجالت نمیکشن یک و خورده ای حقوق میزنن بابت کارت؟ اصلا اصلا اصلا نرو، به خودت ارزش قائل شو، بشین خونه استراحتت رو بکن صد شرف داره به اینجور حمالی های مفت

غلط کرده، با اینکارا خیلی خیلی ببخشید داره خرتون مبکنه، ینی چی نیاز به پول ندارین، گیریم که نیاز به ...

اره بخدا بعد میگه کارایی که پارسال به بچه ها یاد دادی همش دور ریخته شد برو کلاس و بچه ها یاد بده خب من بخوام برم کلاس بعدم کرایه بدم حتی هزار تومنی دیگه واسم نمیمونه به دوستم گفته که امسال حقوق سه تومنه اما هر معلم با معلم دیگه فرق داره والا سه تومن هم کمه و مشکل ما خانوما خجالتمونه 

دیگه نرو این همه کار بعد مثلا دو تومن حقوق تازه من با بچه ها کار کردم آدمو فرسوده میکنن اصلا نمیارزه ...

اره والا اگه بدونی چقدر اذیتم کردن و چقدر حرف میبرن و میان و منو وارد داستان کردن چون دبیرستانی هستن 

کار درست همینه فقط تو رودرواسی قرار نگیرهمیشه اول خودت و حال خوب خودت در نظر بگیر

من همه جا پرسیده بودم حقوق شیش تومن میدن اونا هیچ حرفی در مورد حقوق نمیگن منم دیدم مدرسه و این همه ادعا و ادا فکرش نمی کردم یکو خورده ای بده حالا فردا تکلیف مشخص میکنم  

من همه جا پرسیده بودم حقوق شیش تومن میدن اونا هیچ حرفی در مورد حقوق نمیگن منم دیدم مدرسه و این همه ا ...

و اگر گفتم به حقوقی که تو میخوای راضی هستن حتما قرارداد بنویس

و البته قرارداد درست بخون چیزی ب ضررت نباشه

اره بخدا بعد میگه کارایی که پارسال به بچه ها یاد دادی همش دور ریخته شد برو کلاس و بچه ها یاد بده خب ...

گلم ساده و بی زبون و خجالتی گیرت آورده داره ازت سو استفاده میکنه، در حالی که از طریق شماها همون مسئولان غیر انتفاعی میلیونها میلیون به جیب میزنن، اصلا نرو، کلا بگو کار دیگه ای پیدا کردم، حقوق شما برام نمیصرفه اگه خاست جرب زبونی اینا کنه که نه بیا ب توافق برسیم اصلا قبول نکن، نهایت شاید یک ملیون اضاف کنه که اصلا نمی ارزه، الان یه حسابداری ساده بری یه جایی مشغول بشی همراه با بیمه طبق قانون کار حقوق میدن بهت