2777
2789
عنوان

روفرشی کشدار

494 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من میخوام روفرشی کشدار بخرم

گفتم قبلش نظر اونایی که قبلا گرفتن رو بپرسم ببینم راضین یا نه چون تو بازار که دیدم این روفرشی ها مثل پارچه ضخیم هستن و الان برام سوال شده این پارچه ها چقدر دووم دارن طوری نباشه هزینه کنی و بعد ۶ ماه پاره بشن و یا نخ نما

دوستان ممنون میشم که تجربه دارن راهنمایی کنید 

برای دوستانی که راهنمایی میکنن صلوات میفرستم🥰

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نگیر. گوشه های فرش بالا میاد، به شدت خونه رو شلخته میکنه. کسی رو فرش بشینه سریع جمع میشه. من دا ...

واقعا؟ ممنونم از راهنماییت

صلوات فرستادم

من ندارم ولی دیدم که خیلی چروک میشن و جمع میشن خونه شلخته نشون میده همیشه باید مرتبش کنی

ممنونم

پس فکر کنم باید رو فرشی معمولی بگیرم

صلوات🥰

ممنونمپس فکر کنم باید رو فرشی معمولی بگیرمصلوات🥰

ما یکی از فامیلامون داره موقع هاییم که مهمونی داره جمع نمیکنه اصلنم جمع نمیشه باید جنس خوبه مخمل بگیری و فرشتو اندازه بگیری بر اساس اون روفرشی بگیری ممکنه ۹متری روفرشی با فرشت فرق داشته باشه این طوری دیگه گوشه های فرشت بالا نمیاد

ممنونمپس فکر کنم باید رو فرشی معمولی بگیرمصلوات🥰

اره معمولی بهتر من 15 سال پیش ک عروسی کردم هنوز دارمش. ی دونه مخمل گرفتم همش ریخت رنگ داد این بیچاره هنوز مث اولش خوبه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خواهرم داره برا کسایی که بچه کوچیک دارن خوبه ،بدیش اینه که هی باید مرتبش کنی،و اینکه موقع خرید دقت کنی بعضی جنس ها طورین که مثلا روشون چای بریزه پس میده به زیرش وبه فرش برخورد میکنه که این خیلی کارتو سخت میکنه ولی بعضی شون مایعاتو روش نگه میداره و زیرش پس نمیده

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
معمولی بگیری بهتره منم کشدار گرفتم ولی جمع میشه باید مرتب بشه مدام

مثل اینکه این جمع شدنش برای همه معضل شده

خوب شد اینجا پرسیدم

چون تو سایت خرید بیشتری ها تعریف میکردن و تعداد کمی ناراضی بودن که اونم به این دلیل هست که طرف بلافاصله بعد خرید نظر میده و چندماه بعد استفاده نظر نمیده

نظرات درست برای کسانی هست که یک مدت استفاده کردن.

صلوات🥰