2777
2789
عنوان

روز نهم انتقال و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 9508 بازدید | 332 پست
عزیزم اگه دکتر سارا داوودی و زهرا شمالی منظورتونه من راهنماییت میکنم بنظرمن دکتر داوودی بهتره اینقدر ...

عزیزم ممنونم ازت میدونی خواهرم یه دونه دختر داشت ۱۲ سالش بود ۷ ماه پیش فوت شد حالا هم به خاطر شوکی که بهش وارد شده ذخیره ی تخمدانش کم شده برا همین دنبال یه دکتر خوب میگردیم دکترش الان نهنج هست میگن اصلا خوب نیست ممنون میشم ادرس مطب بهم بدی  خدا خیرتون بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب اشتباهی کردم. ننیدونستم جارو کشیدن با بقیه کارهای معمول فرق داره.

آره مگه به شما بعدیاقبل انتقال آموزش ندادن ؟؟خود دکتر به ماگفت استراحت مطلق نباشین ولی جارو نکشین چون خیلی فشارمیاره 

هاله قشنگ مشخصه عزیزم منم دیدم مبارک باشه . جنینت سه روزه بودن ؟؟

ممنون عزیزم. توکل به خدا. آره سه روزه بودن

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
آره مگه به شما بعدیاقبل انتقال آموزش ندادن ؟؟خود دکتر به ماگفت استراحت مطلق نباشین ولی جارو نکشین چو ...

نهوچیزی نگفتن. روز انتقال از دکتر پرسیدم نمازمو نشسته بخونم؟ گفت هرجور دوس داری بخون. یکی دیگه هم بود پرسید میشه رو شکم خوابید. گفت هرجور دوس داری بخواب. منم دیدم انگار استراحت اصلا مهم نیست.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
ایراد نداره به دلت بد راه نده انشالله چیزی نشده از این به بعد مراقب‌ باش

توکل به خدا. دیگه کاری از دستم برنمیاد. ولی واقعا دیگه کار نمیکنم. 

عزیزم ممنونم ازت میدونی خواهرم یه دونه دختر داشت ۱۲ سالش بود ۷ ماه پیش فوت شد حالا هم به خاطر شوکی ک ...

وای خدابهتون صبربده خیلی سخته .پس حتما بره پیش داوودی چون خیلی وقت میذاره و مهربون ودلسوزه برای مریضاش .آدرسش هم شیراز خیابان اردیبهشت روبه روی بیمارستان شفا 

عزیزم ممنونم ازت میدونی خواهرم یه دونه دختر داشت ۱۲ سالش بود ۷ ماه پیش فوت شد حالا هم به خاطر شوکی ک ...

وااای چه سخت. خدا بهتون صبر بده.الهی که پیش یه دکتر خوب بره و گره مشکلش باز بشه

عجب اشتباهی کردم. ننیدونستم جارو کشیدن با بقیه کارهای معمول فرق داره.

جارو نکش کارهای سنگین نکن،ولی اینم ک همش بخوابی خوب نیست خونرسانی به جنین نمیشه پله هم تامیشه بالاپایین نشو خیلی بده،چیزای خوب ومقوی بخور اب زیاد بخور سعی کن حال روحیتم خیلی خوب باشه ازچیزای غمگین دوری کن داروهاتم سروقت باشه احتمالا امپول دارین هرشب اسپرین من داشتم اینارو ،انشالله ک بارداری خوبی داشته باشین من جمعه بچم یکساله میشه شکر خدا و خیلیم نسبت به بچه اونایی ک طبیعی بامن باردارشدن زرنگ تر و باهوش تره🥰😘😘😘😘

دقیقا به منم همین گفت ولی بابت غذا گفت ممنوعیت غذایی نداری

برای اینکه یبوست نگیرم گفت حتماکنارغذام سالاد و سبزی باشه روغن زیتون بریزم تو سالاد.خداروشکر مشکلی برام پیش نیومده