2777
2789
عنوان

روز نهم انتقال و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 9506 بازدید | 332 پست
به امید خدای مهربونم همه ما دامنمون سبز سه و خدا بهمون نگاه دیگه و ۹ ماه دیگه نی نی تو بغلمون باشه

الهی آمیییین

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله. چشم. الهی به حق خانوم حضرت رقیه فردا خبرهای خوب بشنوی

چقدر خوشحال میشم میبینم یه آی وی افی دیگه هم مثل خودم مثبت شد انگار ازخدامیخام همه آی وی افیا چشمشون به دوتا خط پررنگ بیبی چک روشن بشه🥺🥺

ممنونم ازت چطوری باید وقت بگیرم و کدومشون بهترن اخه میدونی برا خواهرم میخوام دکتر رفته گفته ذخیره ی ...

عزیزم اگه دکتر سارا داوودی و زهرا شمالی منظورتونه من راهنماییت میکنم بنظرمن دکتر داوودی بهتره اینقدر که انرژی مثبت میده واینقدر که خوش اخلاقه ذره ای استرس ازاین بابت نخواهی داشت نوبت دهیشم روزانه ست روزای یکشنبه ،سه شنبه پنجشنبه مطبش هست صبح زود برو اسمتو توبرگه بنویس زود نوبتت میشه بسیاردکترخوبیه آمارمثبتیش هم بالاست 

سلام به همه، منم روز دهم انتقالم هست، ولی میترسم بی بی چک بزنم، پنجشنبه میرم آزمایش بدم، میشه برای م ...

شما هم پنج شنبه انتقال داشتی؟ منم روز دهمم. سه شنبه برام آزمایش نوشتن

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
ان شاءالله. چشم. الهی به حق خانوم حضرت رقیه فردا خبرهای خوب بشنوی

انشا الله مرسی عزیزم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
چقدر خوشحال میشم میبینم یه آی وی افی دیگه هم مثل خودم مثبت شد انگار ازخدامیخام همه آی وی افیا چشمشون ...

الحمدلله که مال شما مثبت شده. الهی هرکی نی نی میخواد این دوتا خط رو ببینه. زود و راحت..

دکتر منم گفت تا سه روز استراحت مطلق ولی روازی دیگه میتونم کار انجام بدم ولی تاکید کرد که جاروبرقی نک ...

آره من خودمم آی وی افی هستم الان نزدیک ۶ماهمه هنوز جارو دست نگرفتم حتی اگه زیرپام به گند کشیده بشه کم بدبختی نکشیدیم ک 

دکتر منم گفت تا سه روز استراحت مطلق ولی روازی دیگه میتونم کار انجام بدم ولی تاکید کرد که جاروبرقی نک ...

نه بابااااا. چرا به من چیزی نگفتن. وووییییی. خدایا خودت کمک کن

آره من خودمم آی وی افی هستم الان نزدیک ۶ماهمه هنوز جارو دست نگرفتم حتی اگه زیرپام به گند کشیده بشه ک ...

عجب اشتباهی کردم. ننیدونستم جارو کشیدن با بقیه کارهای معمول فرق داره. 

عهههه. وااایییی. دیگه از این کارها نمیکنم. میخواستم نکنما دیدم خیلی کثیفه شوهرمم نبود گفتم بذار یه ج ...

آره نکن عزیزم الانم به پهلو چپ بخواب استراحت کن خواهشا تواین چندماه بارداریت فقط به سختیهایی که کشیدی فکرکن خونه مهم نیست تمیزباشه یا کثیف دیگه شوهرتو عادت بده جارو بکشه به من گفتن حتی صدای جارو برقی هم برای جنین خوب نیست تا سه ماه شوهرم فقط باجارو دستی ازسه ماه به بعد جارو برقی میکشه .چون خودم این سختیارو کشیدم بهت میگما عزیزم ناراحت نشو 

آره من خودمم آی وی افی هستم الان نزدیک ۶ماهمه هنوز جارو دست نگرفتم حتی اگه زیرپام به گند کشیده بشه ک ...

من مامان نمیزاره کارکنم اخه من سال۱۴۰۰ به طور طبیعی باردار شدم سقط شد الان دیگه میگه بااین شرایط اصلا کار نکن