2777
2789
عنوان

ایفون 13 پرومکس یا 15 پرومکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2862 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نت گوشیتو روشن میکنی؟من تا نتش روشن کردم رفتولی یه بار سیم کارت رو گذاشتم رو یه گوشی دیگه و باهاش ز ...

اره از نتش استفاده میکنم تو استفاده نمیکنی؟

من نزدیک ۶ ماهه انتن دارم هم نتم سرعتش عالیه هم انتنم قوی

فقط جاهایی که انتن نمیده برم قطع میشه باید انقدر حالت پرواز بزنم بیاد ولی از همه روش ها بهتره عین ریجستری میمونه همه گوشی فروشی ها از این روش استفاده میکنن

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍من بندگی نکردم ولی خدایا تو با من رفاقت کن:)

اره از نتش استفاده میکنم تو استفاده نمیکنی؟من نزدیک ۶ ماهه انتن دارم هم نتم سرعتش عالیه هم انتنم قوی ...

نه نتش بعد از ۱ماه روشن نشد💔

فقط انتن دارم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بعد دوسال Battery Health شما چند شده؟

الان ۹۰ هست

شما کی خریدی و چنده

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
خیلی استفاده میکنید ازش؟ ۹۰ عالیه بنظرم بعد دو سالپنج ماه ۹۹

دیگه همه اپ واتس اپ و تلگرام اینارو دارم روش تقریبا اره زیاد

در کل یهو کم میشه 😁

دو سال کمتره ۱ سال و ۶ ۷ ماه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
دیگه همه اپ واتس اپ و تلگرام اینارو دارم روش تقریبا اره زیاددر کل یهو کم میشه 😁دو سال کمتره ۱ سال و ...

من فیلم زیاد میبینم مدام نت روشنه روزی دوبار مینم شارژ اصلا رعایت نمیکنم خیلی وقتا میاد زیر ۲۰ درصد  حواسم نیست میبینم یهو خاموش شد یا تو شارژم استفاده میکنم کار داشته باشم  😫😫