2777
2789
عنوان

ایفون 13 پرومکس یا 15 پرومکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2862 بازدید | 58 پست
من چندسال پیش طلایی نات اکتیو گرفتم۴۹.گرون شد۶۵فروختم.ی گوشی جی۸ واسه همسرجان خریدم ، گوشی هونورشو ب ...

منم جی ۲ دارم پنج ساله 😂اومدم آیفون دارارو ببینم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

وایی من اصلا حوصله این دردسرا رو ندارم🫨به خاطر همین هفته پیش ۱۳ گرفتم

قطع شدنش فقط برای همون یه بار بود ولی خب دیگه اینترنت نداره یکم بده

مبارک باشه🥰

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۳ پرومکس الان دیگه نات اکتیوش گیر نمیاد چون کارخونش دیگه تولیدش نمی کنه

الان فقط ۱۳ نرمال از ایفون های قدیمی تر داره ساخته میشه پس بین ۱۳ نرمال و ۱۵ پرو انتخاب کن بنظرم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
اخه عاشق رنگای تیتانومی هستم محشره بعد کیفیت زوم 15عالیه خیلی خفنه فقط الان بخاطر اینکه انتنش میپره ...

عزیزم مگه زوم کردن چقدر به کارت میاد؟!باور کن شاید هیجوقت از نهایت زومش استفاده نکنی.

بیخود پول اضافه نده.۱۳ بگیر اضافه رو هم طلا بگیر بزار کمدت یا خرج خودت کن یه کلاسی برو

۸۵دوربینش عاااالیه و زوم خیلی خوبی دارهمن ۱۳پرومکس دست نگرفتم نمیدونمولی گوشی خودم خییییلی سنگینه ب ...

مبارکتون باشع واقعا من نمیدونم چیکار کنم  

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

نه بابا ریجستر نمیشه من ۱۴ پرومکس دارم

آنتن داره ها وصلش کردم ولی بره دیگه اومدنش دردسره

الکی گولت میزنن

اگه پول داری ۱۳ پرومکس بخر

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍من بندگی نکردم ولی خدایا تو با من رفاقت کن:)

نه بابا ریجستر نمیشه من ۱۴ پرومکس دارمآنتن داره ها وصلش کردم ولی بره دیگه اومدنش دردسرهالکی گولت میز ...

نت گوشیتو روشن میکنی؟

من تا نتش روشن کردم رفت

ولی یه بار سیم کارت رو گذاشتم رو یه گوشی دیگه  و باهاش زنگ زدم

و الان خیلی وقته گذشته و قطع نشده

امتحان کن

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

میتونی صبر کنی ایفون ۱۶ بیاد اونو بخری من خودم شک داشتم بین ۱۵ و ۱۳ ولی گفتم صبر کنم تا ۱۶ بیاد اونو ...

اره دوستامم همینو میگن

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

من وقتی ۱۴ اومد چند ماه بعدش یه ۱۴ پرومکس خریدم و راضیم

یعنی حدود دوسال فکر کنم و همچنان نت دارم ولی یه گوشی کوچیکه دارم که واسه تماس استفاده میکنم و کاملا راحتم

اگه من جای شما باشم ۱۵ پرومکس میخرم بدون شک

مخصوصا چون فکر نکنم دیگه ۱۳ کاملا جنرال پیدا کنی و کم و بیش تغیرات دارن مثلا باتریشون عوض شده باشه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
نت گوشیتو روشن میکنی؟من تا نتش روشن کردم رفتولی یه بار سیم کارت رو گذاشتم رو یه گوشی دیگه و باهاش ز ...

اره از نتش استفاده میکنم تو استفاده نمیکنی؟

من نزدیک ۶ ماهه انتن دارم هم نتم سرعتش عالیه هم انتنم قوی

فقط جاهایی که انتن نمیده برم قطع میشه باید انقدر حالت پرواز بزنم بیاد ولی از همه روش ها بهتره عین ریجستری میمونه همه گوشی فروشی ها از این روش استفاده میکنن

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍من بندگی نکردم ولی خدایا تو با من رفاقت کن:)